Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
najnovije informacije

Obdukcija pokazala: Denis nije imao nikakve narkotike ni druge strane supstance u krvi

Instagram
08.04.2022.
u 16:00

"Predan je obdukciji, oni će detaljno reći što je bilo. Ono što je sigurno je da nije bio pod narkoticima, nije imao nikakve strane supstance u tijelu, u krvi"

Tragična smrt mladog đakovačkog rukometaša Denisa Tota (27) usred Skoplja izazvala je veliku tugu, ali i interes javnosti oko toga što se točno dogodilo te kobne noći. 

Večernji list je kontaktirao ambasadora Sjeverne Makedonije u Zagrebu,  Milaima Fetaia koji nas uvjerava da ovaj slučaj neće biti gurnut pod tepih, a i da je obdukcija barem jednu stvar maknula s popisa mogućih okolnosti - Denis u krvi nije imao niti narkotike niti druge strane supstance.

- Obavezno će se ići detaljno s istragom. Ravnateljica KBC-a kaže da nema tragova nasilja, da to nije ubojstvo. Da je reanimiran, ali da je na kraju umro. Došao je sa srčanim problemima. Predan je obdukciji, oni će detaljno reći što je bilo. Ono što je sigurno je da nije bio pod narkoticima, nije imao nikakve strane supstance u tijelu, u krvi.

Dodao je:

- Ja se nadam da će se jasno znati što je uzrok i da se neće ispostaviti da se radi o nasilnoj smrti. Žao mi je mladoga života, žao mi je što se ovako završilo, ali ne znamo još uvijek uzrok. Možda vi imate i više informacija od mene. Mi imamo ono što je službeno, što kažu ravnateljica KBC-a i MUP Sj. Makedonije. Iznimno mi je žao zbog svega ovoga. Hrvatska i Sj. Makedonija stoljećima grade svoje prijateljstvo i ne bih htio da se dogodi bilo šta što bi to narušilo - kaže veleposlanik.

Iz Skoplja smo dobili službenu informaciju i daje oformljen poseban tim tamošenjeg MUP-a koji će se baviti ovim slučajem kako bi se što prije doznale prave informacije.

>>> Detalji o smrti Denisa Tota

Ključne riječi

Komentara 14

Avatar BitceSveOK
BitceSveOK
17:36 08.04.2022.

Više od 200 cijepljenih sportaša širom svijeta je iznenada umrlo nakon cijepljenja. Bit će toga još samo me čudi zašto nitko ne diže tužbe.

Avatar AnteDeJure
AnteDeJure
17:20 08.04.2022.

Jel bio cijepljen?

DU
Deleted user
18:02 08.04.2022.

bit će da je opet otrov od cjepiva uzeo danak

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije