Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POVRATAK OTPISANOG

Dinamo je mogao inkasirati 5.5 milijuna eura, ali Talijani su to taktički spriječili

Dinamo i Lokomotiva sastali se u 1. kolu HT Prve lige
Marko Lukunic/PIXSELL
26.05.2021.
u 11:41

Dugo je ljeto pred nama, pa ćemo vidjeti računa li Damir Krznar na Gojaka ili će pak Dinamo inkasirati na njemu u dogovoru s nekim drugim klubom

Dinamo će ovog ljeta dobiti neočekivano pojačanje u svojim redovima. Riječ je o bivšem igraču plavih te reprezentativcu Bosne i Hercegovine Ameru Gojaku koji na kraju neće otići put Torina kojem ga je hrvatski prvak posudio na početku prošle sezone.

 

U prvotnom dogovoru Dinama i Torina postojala je opcija automatskog aktiviranja otkupne klauzule. Ako Gojak za Torino odigra barem deset utakmica po 45 minuta u cijeloj sezoni, Gojak postaje igrač Torina. Dakle, da se to dogodilo, Torino bi bio primoran isplatiti Dinamu 5.5 milijuna eura za BiH reprezentativca

To se nije dogodilo jer su Talijani odigrali situaciju posve taktički, gotovo u minutu. Gojak je nastupio u 17 utakmica, ali samo je u sedam njih bio u prvoj postavi, što znači da uvjet nije ispunjen i da se Gojak mora vratiti u Zagreb, a s druge strane čelnici Torina nisu htjeli otkupiti njegov ugovor izvan dogovorene klauzule.

Dugo je ljeto pred nama, pa ćemo vidjeti računa li Damir Krznar na Gojaka ili će pak Dinamo inkasirati na njemu u dogovoru s nekim drugim klubom. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije