Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lage odstupio

Portugalski div ostao bez trenera, a vjerojatno će i bez naslova

Bruno Lage
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
30.06.2020.
u 09:37

Benfica je u ponedjeljak izgubila kod Maritimo Madèire 2:0

Trener lisabonske Benfice Bruno Lage odstupio je s dužnosti nakon dva uzastopna poraza koji će Benficu najvjerojatnije koštati naslova prvaka, javljaju portugalski mediji. 

Benfica je u ponedjeljak izgubila kod Maritimo Madèire 2:0, a budući da je Porto pobijedio Pacos Ferreiru, lisabonski klub sada za Portom zaostaje šest bodova. 

- Naš trener Bruno Lage mi je pristupio i kazao da odlazi jer očito nema dobar odnos s igračima - kazao je predsjednik Benfice Luis Filipe Vieira. 

Benfica je od nastavka prvenstva početkom lipnja zabilježila samo jednu pobjedu, dva poraza i dva remija, a od posljednjih deset susreta lisabonski klub ostvario je samo dvije pobjede, pet remija i tri poraza.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije