Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijateljska utakmica

Uoči Eura Portugalci u Lisabonu razbili Estonce sa 7:0

Portugal
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
08.06.2016.
u 23:21

U tri pripremna dvoboja Portugalci su ostvarili gol-razliku 10-1 te imali dvije pobjede i jedan poraz

Nogometaši Portugala s uvjerljivih su 7:0 (3:0) nadigrali Estoniju u posljednjoj pripremnoj utakmici uoči odlaska na Europsko prvenstvo u Francusku, ka je igrala na Stadionu svjetla u Lisabonu.

Estonci su se držali do 36. minute, kad je prvi od svoja dva pogotka postigao Cristiano Ronaldo koji je bio strijelac i za 3:0 u 45. minuti, a drugo je poluvrijeme odgledao s klupe.

Dvostruki strijelac bio je i Quaresma (39., 77.), a po jedan pogodak postigli su Pereira (55.) i Eder (80.). dok je u 61. minuti loptu u svoju mrežu poslao Mets.

U tri pripremna dvoboja Portugalci su ostvarili gol-razliku 10-1 te imali dvije pobjede i jedan poraz.

Osim Estonije, izabranici Fernanda Santosa svladali su i Norvešku (3:0), a doživjeli minimalni poraz od Engleske (1:0) na Wembleyju.

Portugal će na EP-u u Francuskoj igrati u skupini F s Islandom, Austrijom i Mađarskom, a prvu utakmicu igraju 14. lipnja protiv Islanđana u Saint-Etienneu.

>>Šok za protivnika Hrvatske: Španjolska u Madridu izgubila od 137. reprezentacije!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije