Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pripreme za Euro

Šok za protivnika Hrvatske: Španjolska u Madridu izgubila od 137. reprezentacije!

Španjoska - Gruzija
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
07.06.2016.
u 22:56

Bila im je ovo treća pripremna utakmica, u prvoj su slavili protiv BiH s 3:1, a onda protiv Južne Koreje sa 6:1.

Nogometna reprezentacija Španjolske doživjela je šok u posljednjoj provjeri uoči Europskog prvenstva. U utakmici koja je igrana u Madridu, Gruzija je pobijedila još uvijek aktualnog europskog prvaka s 1:0.

Pogodak odluke postigao je Okriashvili u 40. minuti utakmice, ali situacija je bila sporna jer je, čini se, bilo zaleđe. 

Španjolska je bila bolje od Gruzije, imala je čak 17 pokušaja, ali nije to bila impresivna izvedba. Španjolske zvijezde djelovale su umorno i nezainteresirano, nekako kao da igraju u prvoj brzini, što je bilo razočaravajuće za gledatelje na stadionu Getafea.

Bila im je ovo treća pripremna utakmica, u prvoj su slavili protiv BiH s 3:1, a onda protiv Južne Koreje sa 6:1.

Del Bosque je utakmicu počeo u sastavu: De Gea, Juanfran, Pique, Ramos, Alba, Busquets, Lucas, Fabregas, Alcantara, Nolito i Aduriz, a u drugom dijelu je uveo Mikela, Kokea, Bellerina, Inieste, Silve i Pedra.

Španjolska je na EP-u u skupini s Hrvatskom, protiv nas igra u trećem kolu. U našoj skupini D još su Češka i Turska.

>>Navijači oduševljeni: Rođen sam u Nici, ali domovina se ne zaboravlja

>>Jedan od najboljih svjetskih trenera oduševljen: Hrvatska je favorit Eura!

Komentara 17

Avatar Idler 3
Idler 3
23:07 07.06.2016.

Ni bitno od kog su oni zgubili na pripremama neg kak buju igrali s nama u skupini. Prema tomu pamet u glavu, ne bojat se nikog al respektirat svakog !!!

DU
Deleted user
23:31 07.06.2016.

Imaju li recepcioneri,svastičari,Yovanovich boysi komentara. Nikad niste ni navijali za Hrvatsku. Volim te Hrvatska. Pozdrav od Joa Šimunića. Svi smo mi Joe Šimunić.

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
01:05 08.06.2016.

Zamislite da se tako nesto dogodilo Hrvatskoj, bilo bi drvlja i kamenja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije