Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRUGA STRANA PRIČE

Portugalci tvrde: Livaja je provocirao navijače i igrače te izazvao nerede

Split: Prva utakmica 3. pretkola UEFA Konferencijske lige HNK Hajduk - Vitoria SC
Miroslav Lelas/PIXSELL
10.08.2022.
u 21:54

Navodno je najbolji Hajdukov igrač uzrok naguravanja i žestokih scena.

Na samom kraju utakmice portugalski navijači na teren su ubacivali stolice i pivo, zbog čega je utakmica nakratko zaustavljena.

Kada je sudac odfućkao kraj, došlo je do žestokog obračuna u kojem je vodstvo Hajduka odvuklo Marka Livaju u svlačionicu kako ne bi dobio drugi žuti karton, odnosno propustio oglede s Villarrealom.

Portugalski portal Maisguimaraes, međutim, piše kako je Livaja provocirao igrače Vitorije.

- Livaja je na kraju utakmice provocirao igrače i navijače Vitorije, izazvao je svađu između igrača Vitorije i Hajduka. Prema hrvatskim igračima bačeno je i nekoliko sjedalica. Pomutnja se s užarenim direktotima dvaju klubova nastavila i nakon što su igrači Hajduka otišli u svlačionicu-  piše tamošnji dnevnik, prenosi Index

>> Pogledajte jednu od asistencija Livaje na Torcida kupu

Ključne riječi

Komentara 6

TA
Tajg
22:23 10.08.2022.

Problem je uvjek što pobjeđuju Hrvati...

TR
Trnjan
21:58 10.08.2022.

Jel to onaj lik što ljubi Dinamov grb?

KL
Klavocin
08:04 11.08.2022.

Livaja je polu igrač a to je jučer i dokazao,ali za provocira je zakon,. Zato je i idol kmećavaca i ne gledaju mu porijeklo, jer on je srbin iz sela podno mosora a to njima i paše

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije