Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Queiroz

'Portugal će na SP-u biti na postolju'

Grčka Portugal
Reuters
05.11.2009.
u 16:24

Iako je Portugal tek izborio dvije utakmice razigravanja za plasman na Svjetsko nogometno prvenstvo, u kojima će se sučeliti s Bosnom i Hercegovinom, njihov izbornik Carlos Queiroz vjeruje da Portugal može i osvojiti svjetsku smotru.

Kroz kvalifikacijsku skupinu napravili smo nekoliko pogrešaka, no nakon tih tamnih vremena pronašli smo put i sada igramo dobar nogomet. I više od toga, čak bih rekao i briljantan. Bili smo fantastični u utakmicama protiv Danske, Švedske i Mađarske i vidi se da smo u dobroj formi.

- Mislim da su kvalifikacije ono najteže što je bilo pred nama. Izborimo li nastup u Južnoafričkoj Republici, onda ćemo biti i jedni od favorita za osvajanje naslova ili barem za pobjedničko postolje. U to nimalo ne sumnjam, štoviše, sto posto sam siguran da će tako biti - kazao je Queiroz koji je u mislima već u sljedećoj godini.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije