Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ante je tražena roba

Velikan nudi milijune za Ćorića, suigrač mu savjetuje: 'Odi tamo, to je veliki napredak!'

Ante Ćorić
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/8
27.10.2015.
u 17:40

– Pokazali smo mu što pišu portugalski mediji, samo se nasmijao. Njega prate veliki klubovi poput Bayerna, Evertona, Borussije...

Nogometaš Dinama Ante Ćorić jedan je od najzanimljivijih mladih igrača na tržištu. Za njega se zanimaju brojni velikani, a portugalski mediji danas pišu kako je u utrku ušao i Porto. Sportski dnevnik A Bola tvrdi da će za mladog talenta ponuditi 10 milijuna eura, a sve uz pomoć investicijskog fonda Doyen Sports koji investira u mlade nogometaše i koji je svojevremeno pomogao u transferu Radamela Falcaa iz Porta u Atletico.

– Pokazali smo mu što pišu portugalski mediji, samo se nasmijao. Njega prate veliki klubovi poput Bayerna, Evertona, Borussije... Puno se o njemu priča i piše, prenosi isti mediji izjavu njegova suigrača iz Dinama Goncala Santosa.

Porto je poznat po tome da radi sjajne transfere, kupuje mlade igrače, a onda ga kasnije prodaje za ogroman novac.

– Ako se mene pita, ja bih mu savjetovao da ode u Porto. To je jedan od najboljih klubova u Europi, stalno u Ligi prvaka, stalno u borbi za titule. Bio mi to veliki napredak za njega, kazao je Goncalo te nahvalio Ćorića.

– Iznimno je kvalitetan, prava "desetka". Sjajan je tehničar i ima dobar udarac. Još mora rasti i učiti, ali je jako dobar igrač. Mislim da može igrati u bilo kojem klubu.

>>Mamić: Zadovoljan sam, ali mi je žao što nisam uspio odmoriti igrače

>>Dinamo nije imao milosti i drastično je kaznio Jeremyja Taravela!

Komentara 15

MA
-Marsijanac-
18:22 27.10.2015.

Bola tvrdi da će za mladog talenta ponuditi 10 milijuna eura>>>>. Glupost; za godinu dana ce vrijediti dvostruko vise.

DU
Deleted user
18:24 27.10.2015.

Pitajte karuselce!...... mali vrijedi 10000e više od Maloče. To je realno ae.

VK
vječni krojf
18:35 27.10.2015.

Bit ce para hajdukovci,a koliko to vama nude za Vlasica?Haha!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije