Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijateljske utakmice

Poraz svjetskih prvaka, Njemačka bolja od Brazila

mario gotze
APF/Pixsell
10.08.2011.
u 23:51

Osim utakmica naših suparnika u kvalifikacijama za EP i SP, pozornost su privlačile i prave nogometne poslastice i okršaji velesila

Njemačka je u Stuttgartu ugostila Brazil i u spektakularnoj utakmici pobijedila ih 3:2. U prvom su dijelu mreže mirovale, a onda je lavina krenula nakon kaznenog udarca kojega je u pogodak u 61. minuti u pogodak pretvorio Schweinsteiger. Na 2:0 je u 67. povisio "njemački Messi", kako je nedavno Beckenbauer nazvao Götzea. No, pet minuta kasnije, novi pogodak. Brazil smanjuje preko Robinha koji je siguran s bijele točke. Schürrle vraća u 80. minuti prednost od dva pogotka Elfu, a konačan rezultat u 90. postavlja Neymar.

U Bariju su odmjerili snage dva posljednja svjetska prvaka - Italija i Španjolska. A slavili su prvaci iz 2006. - Talijani. U vodstvo ih je doveo Montolivo u 11. minuti, izjednačio je u 37. Xabi Alonso s bijele točke, a u 84. pobjedu azzurrima donio je Aquilani.

Snage su odmjerili i dva hrvatska izbornika na tuđim klupama. I Josip Kuže je nadmudrio Zlatka Kranjčara u dvoboju Albanije i Crne Gore (3:2).

Domaće je u vodstvo doveo Bogdani u 33. minuti, no Crnogorci preokreću dvama pogocima Savića (40. i 47.). Za novi preokret pobrinuli su se Lika u 64. te Salihi u 69. minuti.

Francuska je kod kuće remizirala s Čileom (1:1). Pogodak za trikolore zabio je Remy u 20., a izjednačio je Cordova u 76. minuti.

Komentara 2

BA
balance
00:06 11.08.2011.

nema do Svaba

SE
serđo
07:50 11.08.2011.

imigracija pali englesku, a na njemačkoj televiziji spot: turska, arapska i afrička kuhinja. što imaju zajedničko? svi igraju za njemačku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije