Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ALL STAR

Ponovio potez legende i uzeo natjecanje u zakucavanju

Donovan Mitchell
Foto: Reuters/PIXSELL
1/14
18.02.2018.
u 10:13

U borbi za najbolje tricaša povijest je ispisao Devin Booker iz Phoenix Sunsa.

Subota je na All-Star vikendu u Los Angelesu bila rezervirana za natjecanje u vještinama, tricama te u zakucavanjima.

U natjecanju vještina pobijedio je bek Brooklyn Netsa Spencer Dinwiddie koji je u finalu dobio rookieja Chicago Bullsa Laurija Markkanena.

U borbi za najbolje tricaša povijest je ispisao Devin Booker iz Phoenix Sunsa. On je u finalu pobijedio branitelja naslova Klaya Thomsona iz Golden State Warriorsa pogodivši rekordnih 28 od moguća 34 poena.

Vrhunac večeri bilo je natjecanje u zakucavanju koje odnio bek Utah Jazza Donovan Mitchell. 

On je u finalu ponovio legendarno zakucavanje Vincea Cartera iz 2000. godine i pobijedio Larryja Nancea iz Clevelanda koji je pak reprizirao svog oca koji je prvi osvojio ovo natjecanje, no na kraju je ostao kratak za jedan bod.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije