Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odlazak
Povratak na članak

Ponosni smo što smo imali baš ovakvog Slavena Bilića

Kad je preuzeo momčad prije šest godina, apatija je zahvatila hrvatski nogomet nakon kraha na SP-u u Njemačkoj

Komentari 61

OB
-obrisani-
08:07 21.06.2012.

ponosno....smo popušili i ispali....

VL
GA
gavran
18:48 20.06.2012.

Bravo! u potpunosti se slazem! a, bojim se, koliko je Bilić bio dobar vidjet cemo sad poslije njega. Tko god dodje.

VL
PA
papaciune
18:58 20.06.2012.

"stoga mu doista možemo zahvaliti na svemu što je u ovih šest godina napravio za hrvatski nogomet" ...najvaznije u ovoj kolotecini jest da je on sebe ocjenio sa peticom...mozes zamisliti kad se 100 ljudi ispovraca a kuhar kaze za sebe da je spremio najbolji rucak... alo???!!!

VL
Avatar razocarani
razocarani
19:01 20.06.2012.

Steta sad kad je stvarno skoro sazrio kao trener odlazi......neka mu bude sretno i nek bude uspijesan u daljnjem poslu....

VL
OB
-obrisani-
19:22 20.06.2012.

Najvise su nasi novinari i mediji doprinijele da se Bilica povlcilo po novinama i medijima.... Vis este s ebavili njegovim privatnim zivotom nego poslom koji je radio... ali to nije nista novo kod nas.... kad zec prne u hrvatskoj nakon sat dva zna cijeli svijet... Sto smo odlaskom covjek aizgubili , cijim djelom je zasluga da smo bili ponosni na nase Vatrene,imat ce te prilike veoma brzo da se uvjerite.... samo vas jedno pitam ,ocete li i novog izbornika onda onako nemilosrdno razvlacit po novinama i medijima ,jer najsredjeniji obiteljski zivot nema.... o drugim stvarima novoga necu ,poznate su cijeloj javnosti.... Bilic nije nist nedozvoljeno iz privatnosti napravio.... Vodio je i vodi brigu za djecu,a to sto ima dvadeset i vise godina mladju djevojku,ah boze moj.... nije jedini.... sta vas briga za tudje zivote....

VL
C5
c523h231
19:36 20.06.2012.

Nes ti Hrvatskih novinara!!! Bilicu svaka cast ali...uvjeren sam da on sam nije najavio svoj odlazak jos prije pocetka EPa danas bi ga ovdje na ovom mjestu gore potpisani novinar razapinjao u pravom smislu rijeci!Bilic je zasluzio pohvale ali nene samo Bilic nego i njegov strucni tim a i Markovic,Srebric...novinar o tome ne pise nijednu rijec!Naravno njemu se zelja ispunila odlazi Bilic dolazi njegov favorit stimac a sve ostalo se zaboravlja ,namjerno!

VL
NI
nikola123
20:08 20.06.2012.

Kao da sam gledao neki drugi film u ovih 6 godina... moram priznati da ne razumijem zašto se Bilića toliko diže?! Imao je par bisera, s Engleskom i posljednji s Turskom, ostalo sve je prodavanje magle. Repka apsolutno nije imala niti identitet niti kontinuitet. Jedini kontinuitet im je bio u samohvali i samopromociji, samo da se bolje prodaju... slušam Kranjčara i Bilića, i fakat ne kužim koji oni film gledaju!

VL
NI
nikola123
20:10 20.06.2012.

Ali da može i gore, može... sa Štimcem. :( :( Ako pratite kako on komentira tekme, skužit ćete jasnu poveznicu između njegovih pozitivnih komentara i financijskih interesa. :(:( Katastrofa.

VL
DC
dcoza98
20:45 20.06.2012.

Bilicu, svaka cast i sve najbolje.

VL
Avatar flegmatik
flegmatik
20:45 20.06.2012.

Sto god mislili o Bilicu, on je mila maca u odnosu na ono sto nas ceka - na Stimca :-( Kad nam Stimac bude izbornik, dobro cu paziti da nitko ne sazna da sam i ja "kockasti" (citaj: kvadraticarski)

VL
OB
-obrisani-
20:57 20.06.2012.

Nane odličan si bio..Pored ovih naših pametnjakovića.. I baš bi volio da Štimac uspije i više..Da se žuč prolije mudracima

VL
Avatar cros
cros
21:01 20.06.2012.

Svaka cast Bilicu. Svjetsko smo popusili s ovim istim timom, zbog tvog (ne)strucnog i svaka cast vodjenja nacionalnog tima! Na jedvite jade smo otisli na ovaj EURO, tukli su na i Grci i svi zivi dok nismo dosli, ali smo se hrabro kroz iglene usi provukli. Onda smo se 5 mjeseci spremali da odigramo dva bunkera protiv Talijana i Spanjolaca! Onaj protiv Talijana bio je ocajan i izvukli smo se 7 minuta prije kraja od potopa! No, njih smo mi kao trebali pobjediti, jer su oni bar na papiru losiji od Spanjolaca i za to je on spremao momcad jer je bilo jasno da nam trebaju 2 pobjede! Onda smo opet igrali jos i gori bunker sa Spanjolcima gdje smo sad definitivno morali pobjediti, ali je taj bunker popustio 2 minuta prije kraja! Sve sto je prikazano rezultat je samo jednog nadljudskog napora nogometasa, a Bilic je ravan NISTICI!

VL
DU
Deleted user
21:29 20.06.2012.

Ljudi, pa zasto ste tako zli? Ma kad Stimac bude zbornik, pa kad zaigra protiv ponovno ujedinjene drzave CEHA i POLJAKA - vidjeti ce kako ce se spanjolci od grceva u misicima valjati po travi. A "njihov" jedini francuz uu momcadi sigurno dobija tri crvena i dva zuta na utakmici. Ne budite "zli" jer Stimac sve kuzi.........

VL
FI
fiona13
21:33 20.06.2012.

Jedno veliko HVALA Slavenu Biliću,njegovom stručnom stožeru i igračima na svemu što su napravili u nogometu za Hrvatsku. Žao mi je što odlazi,jer trebalo je vremena za pomladiti reprezentaciju i od igrača stvoriti igrače kojima će biti čast zaigrati za reprezentaciju. Sad kada je to stvorio,odlazi i prepušta nekom drugom da vodi momčad koja je 8.u svijetu. Slavenu Biliću i ljudima koje vodi sa sobom želim sve najbolje u njihovom daljnjem radu i u privatnom životu. Dobrim,poštenim ljudima sve najbolje..

VL
BI
billynik
21:34 20.06.2012.

Jurišiću opet trabunjaš bez veze ili su te kupili za ručak. Zašto bi trebali biti ponosni na ovog klauna, zato što nemožemo proći ni grupu i što se radujemo kad pobijedimo Maltu, Andoru ili Katar.

VL
VL
????
21:35 20.06.2012.

Biliću svaka čast! A oni koji su kritizirali neka malo pogledaju koliko bodova ima jedna Nizozemska, koja em je bogatija, em njihovi igrači igraju važnije uloge u svojim momčadima. Što se tiče igre protiv Španjolske, bila je odlična. Znao jee Bilić da su naši tjelesno sprmeniji, da se nismo morali otvoriti, ovi do sutra ne bi gola zabili. A da smo se otvorili na početku, stradali bi jer bi Xavi i Iniesta mogli raditi što bi htjeli. Ovo je bila jedna od rijetkih utakmica na kojima nisam strahovao da bi naši mogli primiti gol s onakvom taktikom kakva je bila do 85. minute.

VL
BI
billynik
21:36 20.06.2012.

@cros - do riječi potpisujem

VL
Avatar Vucibatina
Vucibatina
21:40 20.06.2012.

Jadni naš nogomet

VL
OB
-obrisani-
21:50 20.06.2012.

Bilić je cijepljen od skromnosti. Ocijeniti sebe maksimalnom ocjenom, peticom, može samo čovjek izgubljen u prostoru i vremenu. U najlakšoj skupini nije izborio plasman na Svjetsko prvenstvo, lutao je od nemila od nedraga, kidao nam živce svojim promašeninm sastavima ia i onim besmislenim izjavama o dobrim igrama. Dao Bog da se nikada ne vratio u hrvatski nogomet.

VL
Avatar Tiran
Tiran
21:09 20.06.2012.

Predraže Jurišiću, na čemu si ti ?

VL
« 1 2 3 4 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.