Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kinezi kupuju

Pomama za Sammirom, stiže i Franko Andrijašević

17.08.2013., Stadion Kranjceviceva, Zagreb - MAXtv 1. HNL, 6. kolo, GNK Dinamo - NK Lokomotiva. Sammir.  Photo: Robert Anic/PIXSELL
Foto: Robert Anic/PIXSELL
1/5
09.07.2016.
u 07:38

Sammirov trener, Korejac, za sada ne želi ni čuti za prodaju svog ponajboljega igrača. Greentown bi se ovih dana ipak mogao osladiti jednim bivšim hrvatskim reprezentativcem

Čak četiri kineska kluba žele kupiti bivšeg dinamovca Sammira (29), člana Jiangsu Suninga.

Ponude su poslali vodeći Guangzhou Evergrande (trener Scolari), zatim Shanghai Shenhua, Hangzhou Greentown, te drugoligaš Beijing Renhe, u kojemu igra Nikica Jelavić.

Međutim, Sammirov trener, Korejac, za sada ne želi ni čuti za prodaju svog ponajboljega igrača. Greentown bi se ovih dana ipak mogao osladiti jednim bivšim hrvatskim reprezentativcem.

Naime, put Kine sprema se Dinamov vezist, 25-godišnji Franko Andrijašević. 

>>Bivši dinamovac u Fortuni: Oduševljen sam, sve je na vrhunskoj razini

Komentara 3

DU
Deleted user
08:31 09.07.2016.

Zakaj se neko ne smiluje i kupi kapetana Maloču pačugu.

DU
Deleted user
13:36 09.07.2016.

E moj Franko!Što ti je to trebalo?Odlaziš iz Dinama za par milijuna eura,a da si bio pametan i osta u Ajduka ,mogao si stotine tisuća eura zarditi na transferu !!!

DU
Deleted user
09:57 09.07.2016.

Pomama?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije