Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stotine milijuna eura

Pomama za Hrvatima: Najveći klubovi nude nevjerojatne svote, ruše se rekordi!

Hrvatska
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/11
24.07.2018.
u 15:05

Nema dana da strani mediji ne pišu o našim igračima i interesu klubova za njih, a spominju se milijunske svote.

Navijači hrvatske nogometne reprezentacije i prije početka Svjetskog prvenstva u Rusiji znali su da imamo igrače svjetske klase, da trenutačno imamo zlatnu generaciju.

No, u svijetu nas na samom početku nisu svrstavali u red glavnih favorita pa su se Modrić i društvo zainatili i pokazali koliko su moćni. vatreni su fantastičnim prezentacijama oduševili cijeli svijet i kući se vratili s ogromnim uspjehom - svjetskim srebrom.

>>Pogledajte tko je sve zainteresiran za naše klubove, koji igrači imaju najviše ponuda i o kolikim se svotama radi

Taj uspjeh izazvao je pomamu za hrvatskim igračima, čelnici svjetskih velikana vade novčanike i spremni su izdvojiti vrtoglave cifre.

Nema dana da strani mediji ne pišu o našim igračima i interesu klubova za njih, a spominju se milijunske svote. Izgledno je stoga da će neki naši nogometaši promijeniti sredine i krenuti u nove izazove.

Klubovi koji se u tom kontekstu spominju zaista spadaju u najbolje u povijesti. Primjerice, naše srebrne dečke žele Barcelona, Manchester United, Arsenal, Liverpool, Manchester City, Bayern, Borussia Dortmund...

>>Pogledajte intervju sa Zlatkom Dalićem

U ovom trenutku sasvim je izvjesno da će nekoliko naših igrača otići u novi klub, a tu prije svega mislimo na Matea Kovačića, Domagoja Vidu i Antu Rebića.

Kova je član najboljeg kluba na svijetu, ali u Realu nema veliku minutažu i sam je zatražio transfer u novu sredinu pa su pred njim pregovori. Što se Vide tiče, Bešiktaš će ga teško zadržati jer je svojim sjajnim nastupima u Rusiji zainteresirao puno jače klubove.

Tu je i Rebić, igrač koji je bio najveće otkriće na Mundijalu. Eintracht je zasigurno prerastao i izgledan je njegov transfer ovoga ljeta. Doduše, postoji neka opcija da potpiše s Bayernom, ali da ostane u svom klubu još godinu dana...

>>A tko je sve zainteresiran za naše klubove, koji igrači imaju najviše ponuda i o kolikim se svotama radi pogledajte u našem videu...

Hrvatska
1/35

Komentara 12

NA
narcis660
15:18 24.07.2018.

Bravo dečki neka vas traže pa zaslužili ste.Vi ste zlatni momci sa srebrnom medaljom pa neka pati koga smeta🇭🇷🇭🇷🇭🇷

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
15:54 24.07.2018.

Jel vam pisao car Lazar i fufica Milica da svaki klub koji misli napravit iole ozbilniji rezultat mora imat najmanje 2 Hrvata u momčadi ? 😂

FE
Feliks
16:52 24.07.2018.

Zavidnost i ljigavost kao sto je ovaj reference su jako cesta pojava i neznam sta traze ne ovom Portalu kada za njih nema lieka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije