Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKI DERBI

Poljud je rasprodan! Dinamovce u Splitu očekuje paklena atmosfera

Hajduk - Cibalia
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/5
21.04.2018.
u 11:19

Ulaznica više nema i jasno je da će Splićani imati veliku podršku s tribina na kojima će biti više od 30.000 ljudi.

Hajduk je rasprodao Poljud uoči sutrašnjeg derbija s Dinamom u 31. kolu HNL-a (17 sati). Ulaznica više nema i jasno je da će Splićani imati veliku podršku s tribina na kojima će biti više od 30.000 ljudi.

"Preostala mjesta do punog kapaciteta poljudskog stadiona odnose se na ulaz A koji je rezerviran za gostujuće navijače te sigurnosna mjesta sektora B", objavio je Hajduk.

Trenutna razlika između vodećeg Dinama i drugoplasiranog Hajduka je pet bodva. Bijeli bi pobjedom došli na dva boda zaostatka i vratili se u borbu za naslov prvaka.

Komentara 16

Avatar zagorac2
zagorac2
12:40 21.04.2018.

cujem da je pola Beograda na putu za Split da bodre svoj Jajduk

Avatar Uzdanica hbz
Uzdanica hbz
11:29 21.04.2018.

Bit će to pregolemo razočaranje za grobare

RI
rightside
12:15 21.04.2018.

bas fino, pun stadion ce tjesit igrace kad sudac odsvira kraj..a vodstvo ce se vadit na suce,)))))) ovo hajduk moze dobit samo da sudi duet pavasovic-ostojic,,)))))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije