Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽELE U VARŠAVU

Poljska policija zaustavila tri autobusa s 250 BBB-a! Išli su na utakmicu

BBB
https://www.instagram.com/hooligans_cz
10.08.2021.
u 17:10

Poljski mediji pišu da su navijači Dinama pokušali prevariti policiju tako što su stigli u tri autobusa s češkim registracijskim oznakama.

Poljska policija zaustavila je danas 250 pripadnika Bad Blue Boysa koji su krenuli u Varšavu na utakmicu Legije i Dinama.

Poljski mediji pišu da su navijači Dinama pokušali prevariti policiju tako što su stigli u tri autobusa s češkim registracijskim oznakama. No, to im nije uspjelo i na 70-ak kilometara od Varšave su zaustavljeni, a na mjesto događaja stiglo je nekoliko stotina policajaca. Navijači Dinama nakon toga su odvedeni preko granice i upućeni u Hrvatsku.

Podsjećamo, uoči prve utakmice koja se igrala na Maksimiru (1:1), navijači Dinama i Legije sukobili su se u Dubravi. Bile su to jako ružne scene, no nije bilo većih ozljeda, tek materijalna šteta.

Ključne riječi

Komentara 30

PI
Pišmevrit
17:48 10.08.2021.

Bogme decki imaju muda nakon onog u Dubravi otici u Poljsku. Respect

MA
Marko5
17:51 10.08.2021.

Navijači legije imaju sreće

DA
Darlboro
17:47 10.08.2021.

Pa ako im je toliko do tuče... Mislim, ne moraju oni čekat da ždrijeba spoji legiju i dinamo, il dinamo s kim god... Tucite se brate mili ovako uokolo s kojekakvim grupama... Ne mora bit utakmica, možete na suvo.. Ma organizirajte si ligu, il bar na kup sistem, pa se tucite...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije