Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TUŽNA VIJEST

Policija ubila poznatog borca, sve je počelo svađom u noćnom klubu

Mauro Chaulet
Društvene mreže
15.05.2023.
u 13:46

Incident se dogodio oko ponoći, a prema pisanju brazilskih medija, Chaulet je bio u društvu prijateljice koja je prvo ušla u sukob s jednom djevojkom koja je bila u društvu pripadnika vojne policije.

Iz Brazila stižu vijesti o smrti poznatog MMA profesionalca Maura Chauleta. Borac je ubijen nakon sukoba u noćnom klubu Auma Bar u brazilskom gradu Porto Alegre. 

Incident se dogodio oko ponoći, a prema pisanju brazilskih medija, Chaulet je bio u društvu prijateljice koja je prvo ušla u sukob s jednom djevojkom koja je bila u društvu pripadnika vojne policije. Situacija je izmakla kontroli i jedan je policajac izvadio pištolj i zapucao prema Chauletu koji mu je potom uzeo pištolj i pucao u policajca. 

Nakon toga su policajci otvorili vatru i borca upucali u leđa, a njegovu prijateljicu u trbuh. Unatoč ozljedi, Chaulet je izašao iz noćnog kluba i pokušao pobjeći automobilom, no policajci su krenuli za njim i pucali po vozilu. 

Prilikom jurnjave po ulicama borac je izgubio nadzor nad vozilom i udario u drugi auto te na mjestu preminuo od posljedica ozljeda. Chauletova prijateljica i ranjeni policajac su preživjeli i oporavljaju se. 

Komentara 1

Avatar barba_arba
barba_arba
09:56 16.05.2023.

fala Bogu da je bijelac, pa nece biti velikih demostracija i rasnih nemira od Alaske do Rija

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije