Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
D NEWS

Policija u bolnici čuva teško ozlijeđenog Boysa koji je nastradao u atenskom kaosu

Atena: Uhićeni navijači izvedeni pred tužitelja
Foto: YIANNIS.PANAGOPOULOS
1/16
09.08.2023.
u 17:15

Grčki mediji navode kako se nalazi u stabilnom stanju, ali je zadržan zbog daljnjih pretraga

Grčki portal D News drugi dan nakon žestokih nereda u Ateni, piše da se svi teško ozlijeđeni navijači oporavljaju u atenskoj bolnici. Navodi se kako je jedan strani državljanin, koji ima 37 godina, operiran te mu je stanje stabilno. Čuva ga policija u bolnici jer nije još spreman napustiti ustanovu zbog daljnjih pretraga, a smatra se kako je riječ o pripadniku Bad Blue Boysa.

GALERIJA Svi huligani nakon nereda ostaju u zatvoru. Tereti ih se za teška kaznena djela i ubojstvo

Atena: Uhićeni navijači izvedeni pred tužitelja
1/16

Trojica državljana Grčke su u stabilnom stanju te ostaju u bolnici do daljnjega na promatranju i pretragama. Isto tako, majka ubijenog navijača AEK-a Michalisa Katrourisa (29) prevezena je u bolnicu nakon što je doživjela srčani udar.

VEZANI ČLANCI:

Pretpostavlja se da nije mogla podnijeti šok kad su joj javili da joj je sin tragično preminuo nakon sukoba BBB-a te pripadnika Originalsa 21, navijačke skupine AEK-a. 

 

Komentara 1

Avatar Senf na kobasi
Senf na kobasi
18:16 09.08.2023.

tko je njega ozljedil?jel priveden napadač?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije