Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izdali nalog

Policija traži Ronaldov DNK: Je li ovo ključni dokaz za navodno silovanje?

Ronaldo
Foto: Reuters
1/5
11.01.2019.
u 09:25

Nadležne institucije žele provjeriti novi dokaz, jer se pretpostavlja kako je na Kathryninoj haljini pronađen još jedan DNK

Može li Cristiano Ronaldo mirno spavati? Portugalska zvijezda mogla bi se naći u novim problemima nakon optužbe za silovanje Kathryn Mayorga jer je policija u Las Vegasu izdala nalog da mu se uzme DNK uzorak.

Amerikanka je lani optužila Ronalda za silovanje koje se dogodilo 2009. godine u jednom hotelu u Las Vegasu.

Juventusov napadač demantirao je optužbe. Nadležne institucije žele provjeriti novi dokaz jer se pretpostavlja kako je na Kathryninoj haljini pronađen još jedan DNK, pišu američki mediji.

Bude li Portugalac optužen za silovanje, mogao bi dobiti doživotni zatvor.

Cristiano Ronaldo i Kathryn Mayorga sklopili su 2010. sporazum, a Amerikanka je za šutnju dobila 375.000 dolara. Lani ga je tužila. Ronaldov odvjetnik Peter Christiansen potvrdio je sklapanje sporazuma o šutnji.

– Ronaldo ne poriče da je pristao sklopiti sporazum, ali to ni u kom slučaju nije priznanje krivnje – rekao je Ronaldov odvjetnik i objasnio:

– To je napravio kako bi se spriječio pokušaj uništavanja njegovog ugleda stečenog teškim radom, sportskim sposobnostima i primjerenim ponašanjem. Nažalost, sada je uključen u parnicu koja je vrlo česta u Americi.

>> Pogledajte video: Mandžukić i Ronaldo ubojiti tandem

Komentara 10

ZW
zweistein
10:08 11.01.2019.

sponzoruša je u pitanju.....kiki je pun k'o brod.....što mislite kako će ovo završiti?

Avatar zagorac2
zagorac2
12:05 11.01.2019.

mozes mi reci a kaj cica trazi u njegovoj hotelskoj sobi kasno u noci ? ja mislim da trazi lovu

Avatar Maxich
Maxich
09:57 11.01.2019.

"Nije priznao krivnju nego je sklopio ugovor", a na snimci se jasno čuje njegovo priznanje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije