Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPORNO SLAVLJE

Policija provodi kriminalističko istraživanje protiv Dinama i navijača!

bakljada
Foto: Pixsell/Ilustracija
01.03.2016.
u 16:16

'Protiv možebitnih počinitelja će nadležnom Prekršajnom sudu u Zagrebu biti podnijeti odgovarajući prekršajni akti.'

Društvo prijatelja Hajduka obratilo se direktno otvorenim pismom ministru unutarnjih poslova Vlahi Orepiću zbog, kako kažu, selektivne primjene zakona, što se potvrdilo 25. veljače u trenutku slavlja nakon pobjede juniora Dinama protiv Anderlechta (2:0).

- Nisu kažnjavali članove HDZ-a koji su bakljadom u Dubrovniku dočekali predsjednika stranke u predizbornoj kampanji, ne kažnjavaju svatove koji svaki vikend pale baklje, ne kažnjavaju razne udruge građana koje na svojim proslavama koriste ista sredstva prilikom proslava jubileja i uredno ih objavljuju putem društvenih mreža i internetskih portala. Kažnjavaju se samo navijači Hajduka, u trenutku dok su jedna od rijetkih svijetlih točaka društva - napisalo je Društvo prijatelja Hajduka u priopćenju.

Sukladno tome, bilo je zanimljivo pratiti način na koji će se ponašati Policijska uprava zagrebačka prilikom slavlja pred stadionom Maksimir jer pirotehniku su koristili sami igrači i navijači koji su ih dočekali. Nikakve reakcije policije nije bilo i time se ostavio dojam da se u tri različita grada provode dva različita zakona. Ipak, iz Zagreba su ipak stigle drukčije informacije.

 

Doček Dinamovih juniora nakon veličanstvene pobjede nad Anderlechtom (0:2) i prolaz u četvrtfinale juniorske Lige prvaka, 24.2.2016.

Posted by Bad Blue Boys on Thursday, February 25, 2016

- Policijska uprava zagrebačka će provesti kriminalističko istraživanje radi utvrđivanja osnova sumnje u počinjenje prekršaja sukladno članku 158. i 159. Prekršajnog zakona i ovisno o ishodu kriminalističkog istraživanja protiv možebitnih počinitelja će nadležnom Prekršajnom sudu u Zagrebu biti podnijeti odgovarajući prekršajni akti - kazali su za Večernji list iz PU zagrebačke.

>> 'Ministre Orepić, policija kažnjava Hajduk i navijače, a HDZ-u se popušta!'

Komentara 36

BJ
Bjelovar112
16:24 01.03.2016.

opet kmeka iz Splita mijenjaju HNS ,sudačka organizaciju ,vodstvo Dinama ,Dinamove navijače e sad bi i Policiju učili poslu ajde sjašite malo .

Avatar mlijeko
mlijeko
17:05 01.03.2016.

Jel ovi tzv. prijatelji Hajduka rade bilo što osim što gledaju šta radi Dinamo. Do sada nisam nikada komentirao ovakve članke ali ovo stvarno postaje suludo i gadljivo od strane dušobrižnika Hajduka...

Avatar peet
peet
17:36 01.03.2016.

Koji jadnici ti ajduci

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije