Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREVENTIVNE MJERE

Policija ništa ne prepušta slučaju: Evo što je odlučeno zbog nereda nakon derbija

Zagreb: Torcida na povratku na autocesti napala policiju koja je uzvratila vatrenim oružjem
Foto: PIXSELL
1/3
24.06.2022.
u 16:59

Raspravljalo se o svim segmentima pripreme i provedbe osiguranja koji imaju utjecaja na sigurnost u odigravanju ovog nogometnog susreta.

U petak, 24. lipnja 2022. godine u službenim prostorijama Ravnateljstva policije održan je radni sastanak na temu pripreme i provedbe osiguranja predstojeće nogometne utakmice Superkupa između Dinama i Hajduka u Zagrebu (9. srpnja, 20 sati).

Na navedenom sastanku su, uz predstavnike Ravnateljstva policije, sudjelovale osobe nadležne za sigurnost ispred Hrvatskog nogometnog saveza te nogometnih klubova Dinamo i Hajduk, a raspravljalo se o svim segmentima pripreme i provedbe osiguranja koji imaju utjecaja na sigurnost u odigravanju ovog nogometnog susreta.

Naime, Ravnateljstvo policije navedenu je nogometnu utakmicu proglasilo utakmicom visokog sigurnosnog rizika te su se svi sudionici sastanka usuglasili oko važnosti poduzimanje svih napora kako bi se utakmica odigrala u atmosferi nogometnog sportskog spektakla u kojem će sport biti u prvom i jedinom planu uz provođenje svih potrebnih mjera sigurnosti za sve sudionike i gledatelje.

Inače, osim incidenta koji je na autocesti izazvala Torcida, nakon derbija odigranog 21. svibnja na Maksimiru (3:1) sukobili su se i Bad Blue Boysi s policijom.

>>> Policija zapucala na navijače Hajduka

Ključne riječi

Komentara 4

PR
prajdali100
17:46 24.06.2022.

Dokle je ovo došlo ! P.S. ima li ikakvih pomaka vezano za svastiku? Nije se ukazala sama od sebe.Što na tu temu ima reći Policija i SOA?

DO
domolub
22:29 24.06.2022.

placaju jadni poreznici a nektko mora platit to obezbeđenje. ma pustit bagru neka se biju do mile im volje tko voli nek izvoli

ST
sttipe
17:24 24.06.2022.

Znate li šta je to kokošija logika?? Kad vam lisica uđe u kokošinjac i pokolje kokoši, triba ubit bilo koju lisicu, bez obzira koja vam je poklala kokoši!!! Policija je postupala po kokošijoj logici. Išla kolonom i kupila s reda. Naravno, ne one od kojih je dobila batina. Ni one koji su joj rekli da gomilu drži satima na suncu bez vode i vc-a, dok god ne podivljaju...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije