Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tko je poslao dron?

'Pokretači akcije sa zastavom Albanije, kad smo se čuli, već su ušli u Hrvatsku'

Srbija - Albanija
Foto: Reuters/PIXSELL
16.10.2014.
u 11:30

Brojne navijačke skupine natječu se u preuzimanju 'zasluga' za provokaciju na stadionu Partizana

Navijačke skupine u Albaniji, Kosovu i Makedoniji, ali i one iz pograničnih područja na jugu Srbije, natječu se u preuzimanju 'zasluga' za provokaciju s dronom i zastavom Velike Albanije nad stadionom Partizana.

Tako se skupina 'Crvena jabuka' iz Preševske doline agenciji Preševa obratila pismom, prenosi Blic.

Incident je, kako kažu, isplaniran još kada su izvučeni parovi kvalifikacija i kada su saznali da će se albanska reprezentacija sastati sa Srbijom. Znali su, kažu, da neće moći prisustvovati utakmici i zbog toga su prikupili neophodna sredstva za ovu akciju koja je, navode, ''uspješno izvedena''.

Na akciju ih je još navelo nedavno uklanjanje spomenika iz centra Preševa, zatim, sustavna diskriminacija ljudi iz Preševske doline, kao i pasivnost svih političara prema takvom stanju.

– Nadamo se da vam se svidjelo, a ostalima koji se hvale da su oni to učinili poručujemo 'BRAVO', naveli su navijači iz Preševske doline.

A novinar i pisac Farouk Taseli za Telegraf je rekao da su akciju sa zastavom organizirala dvojica Albanca s Kosova koji žive u Švicarskoj. Naglasio je kako žele ostati anonimni jer često putuju kroz Srbiju, pa bi mogli imati neugodnosti.

– Kada smo se čuli telefonom oni su već ušli u Hrvatsku i više nije bilo opasnosti – rekao je Taseli.

Dodajmo kako je dron koji je nosio zastavu danas pronađen, što je potvrdio i srbijanski ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović. Više pročitajte ovdje.

>>Platini: Zamislite da je u dronu umjesto zastave bila bomba!

>>Igrač Splita u paklu Beograda: Svi su nas tukli, a ja cijelu noć nisam spavao

>>Evo tko je upravljao letjelicom sa zastavom 'Velike Albanije'!

Komentara 47

PA
papa
13:39 16.10.2014.

Albanska avijacija napala Srbiju!

Avatar ban_Subic.
ban_Subic.
13:36 16.10.2014.

Srpski navijaci po 1000 put ispali divljaci cijelo poluvrijeme se derali ubi Siptara , Kosovo je Srbija, ubi Hrvata da Siptar nema brata itd to se derao kompletni stadion . I srpski navijaci divljaci izazvali prekid uletivsi na teren ,a Srbija nije osigurala utakmicu nema se tu sta previse razmisljati utakmicu registrirati 3-0 za Albaniju,a srpske divljake odnosno Srbiju izbaciti na minimum 2 godina iz natjecanja pod okriljem FIFE i UEFE .

FR
Freedooom
12:54 16.10.2014.

Srbi, trebali ste zatrazit pomoc simunica i nebi vam se albanci setali beogradom!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije