Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RUMUNJI TVRDE

'Pokrenuta istraga o namještanju utakmice'

Pedro Morales
Reuters
10.10.2009.
u 22:28

Istraga oko namještanja utakmice Dinama i Timisoare navodno je započela.

Neki rumunjski mediji navode kako je pokrenuta istraga protiv bivšega nogometnog suca Sorina Altmayera, kojega se tereti da je bio posrednik u pokušaju potkupljivanja kapetana Timişoare Dana Alexe uoči utakmice Europske lige Timişoara - Dinamo.

Ne navodi se tko je pokrenuo istragu, policija, državni tužitelj ili Uefa, pa je upitna vjerodostojnost cijele priče.

Podsjetimo, prije nekoliko danas kapetan Timişoare otkrio je kako mu je nekoliko dana prije utakmice s Dinamom jedan čovjek ponudio 500.000 eura da napravi pogrešku na spomenutoj utakmici. I tu je stvar mutna: je li naručitelj bio Dinamo ili netko iz kladioničarskih krugova?

U Rumunjskoj za sada nema nikakvih službenih izjava o ovom slučaju.

 

Ključne riječi

Komentara 6

VD
vjer.domo
23:25 11.10.2009.

ajme meni šta se još neće dogoditi u ovome europskom nogometu. istraga za dinamo, a englezi pred ukrajincima skinuli gaće i nikom ništa pučkoškolskim zaključivanjem dolazimo do čiste istine, englezi su pustili ukrajincima. mi u dvije utakmice sa ukrajincima nesretnim okolnostim gubimo 4 boda, englezi nas u dvije utakmice, takoreći unište, a onda izgube od tih istih ukrajinaca koji su sretno izvukli dva nerješena rezultata sa nama i gospoda iz uefe istražuju dinamo. majko moja šta sve mogu moćnici. zato hrvatskoj savjet, njegovati sportove gdje suci i moćnici mogu samo gledati, ne namještati situacije u svoju korist.

VO
VolimZagreb
03:52 11.10.2009.

Meni nije smiješno pogotovo kada je Dinamo u pitanju jer njega često \"zarezuju\" kako se kome digne. I iz ovoga (kao recimo s topničkim dnevnicima) može ispasti velika frka ako se stvar ne riješi prije nego plane. Mamiću, NEMOJ ČEKATI-kreni jer obožavatelji tvoji ne miruju!

BE
beaver
22:44 10.10.2009.

mora se covijek smijati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije