Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
#VrimeJe

Pokrenuta akcija za Perišićev dolazak u Hajduk: Navijači u euforiji, i Livaja poslao poruku

Foto: EXPA/ laPresse/ Spada
1/3
09.02.2022.
u 10:08

– Zvao me Perišić... Neću vam ništa otkriti, sve je na njemu, ima vremena i neka odluči – poručio je Kalinić na predstavljanju

Povratak 34-godišnjeg Nikole Kalinića u Hajduk izazvao je oduševljenje kod navijača Hajduka koji vjeruju kako nakon dugo vremena mogu osvojiti naslov hrvatskog prvaka.

A Kalinićeva rečenica na jučerašnjem predstavljanju u klubu izazvala je potpunu euforiju:

– Zvao me Perišić... Neću vam ništa otkriti, sve je na njemu, ima vremena i neka odluči – poručio je Kalinić.

Nije tajna da mnogi ljubitelji kluba s Poljuda sanjaju o dolasku Ivana Perišića koji nikad nije zaigrao u bijelom dresu na seniorskoj razini. A činjenica da hrvatski reprezentativac ušao u zadnjih šest mjeseci ugovora s Interom budi nadu kod Hajdukovih navijača da bi nakon njegova isteka mogao stići u Split. Ili čak prije, u preostalih tjedan dana prijelaznog roka.

Nakon spomenute Kalinićeve izjave na društvenim mrežama odmah je pokrenuta akcija #PerišićuVrimeJe.

"Šaljite nam sve živo, radite transparente, crtajte grafite, šarajte školske ploče, označavajte ga di god stignete! Uspjeli smo jednom, zašto ne bismo opet? Želim da se probudite, da nas bude još više nego prvi put, da budemo prava vojska u 7 dana prijelaznog roka što je preostalo. Neka ludnica krene", poručili su sa Facebook stranice "Niko kao Hajduk iz Splita 1950.".

U akciju navijača uključio se i Marko Livaja.

– Vrime je da se vratiš – rekao je Livaja u kratkom videu koji kruži internetom.

 

Akcija se ubrzo proširila, a vidjet ćemo hoće li navijači dosanjati Perišićev dolazak u Hajduk.

Komentara 12

AN
ante555
11:01 09.02.2022.

Dovedite i Vujovice i Sliskovica, slobodni su

RA
radolizem
11:09 09.02.2022.

Kalinić ima 34 godine . Stalno ga bole leđa i nije stigao 3.1. na početak priprema već 5.2. Naravno da će se Ivan Perišić vratiti u Hajduk, to nije sporno, samo što svi igrači trebaju bti zdravi i motivirani, a to će biti malo teže u ovim godinama. Ključ će biti obrana koja će od sada do kraja prvenstva primati 0,7 golova po utakmici. Ako to Hajduk uspije, bit će prvak.

TB
Tbc
10:36 09.02.2022.

ajd, pa sretno vam bilo ali mislim da nikaj od toga

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije