Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HAJDUK U BUKUREŠTU

Poklepović Rumunjima: Niste Slaveni? Ups!

Stanko Poklepović
Ivo Čagalj/Pixsell
28.07.2010.
u 20:56

U najboljoj maniri Ćire Blaževića Stanko Poklepović održao je presicu za rumunjske novinare. Sipao je med i mlijeko, nije želio prognozirati rezultat, jer kaže da se igraju dvije utakmice.

- Lijepo ste nas ugostili u vašem gradu, tako će biti i u uzvratu. Rumunji su nogometna velesila, ali ni mi Hrvati nismo loši, bit će to prava utakmica - rekao je Poklepović.

Rumunjske novinare zanimalo je na što Poklepovića, s obzirom na velikog rivala iz Hrvatske, asocira ime Dinamo.

- Simpatičan mi je Dinamo. Ja sam čak igrao protiv Dinama, ali iz Moskve. Tada sam izgubio, ali ovaj put neću - rekao je Poklepović. Naglasio je da očekuje korektnu atmosferu.

- Ipak, i mi i vi smo Slaveni - počeo je Poklepović, a onda ga je klupski glasnogovornik udario po nozi, prišapuno mu da su Rumunji Romani.

 - Ooooppppssss. Sorry - ispričao se Poklepović. Njegov gaf prihvaćen je s osmijehom, baš je bilo simpatično. Špaco je svojim govorom "kupio" Rumunje.

Inače, prema posljednjim informacijama sa Dinamovog stadiona izgleda da za Hajdukove navijače neće biti mjesta na tribinama. Naime, povjerenik Uefe za sigurnost Škot Willie McDougall navodno je na službenom sastanku kazao da navijača na predviđenom mjestu za njih ne smije biti.

No, pristaše bijelih već su na putu za Bukurešt i neće se vratiti. Još uoči puta tajnik Torcide Stipe Lekić kazao nam je da imaju obrazloženje Uefe da mogu doći na utakmicu, ali to ne smije biti u Hajdukovoj organizaciji.

Na posljednjem treningu uoči utakmice, na depresivnom Dinamovom stadionu, koji svakim svojim tmurnim detaljem podsjeća na komunistička vremena, nije bilo teškoća. Subašić, Andrić i Brkljača, koji su bili boležljivi, odradili su sve kako treba. Špaco je inzistirao da svaki udarac završi u golu, raspucali su se bijeli... Valjda će tako biti i protiv Dinama.

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
10:35 29.07.2010.

Zbog Špace mi je i Hajduk draži.I ako sam dinamovac želim Hajduku prolaz u sljedeće kolo i El

CJ
can@jisraM
15:01 29.07.2010.

- Ipak, i mi i vi smo Slaveni - počeo je Poklepović, a onda ga je klupski glasnogovornik udario po nozi, prišapuno mu da su Rumunji Romani. _________________________________________ Rumuni jesu jezicno Romani ali ne etnicki

TE
tetrijebzg
08:01 29.07.2010.

Ako će Poklepović igrati bunker kako je rekao dobiti će 5 komada.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije