Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IDEMO PO POLUFINALE

Pokažite svima kako navijate za Hrvatsku! Pošaljite svoje fotografije i videa

Hrvatski navijači
Foto: Reuters/PIXSELL
07.07.2018.
u 07:52

Pokažite nam kako navijate za Hrvatsku!

Hrvatski nogometaši danas igraju utakmicu generacije - s Rusijom se u Sočiju (20h) bore za ulazak među četiri najbolje momčadi na svijetu.

Čitava Hrvatska bit će uz Dalića i dečke i bodriti ih na putu do polufinala Svjetskog prvenstva. Pozivamo vas stoga da nam pošaljete svoje navijačke fotografije i videosnimke na javi@vecernji.net.

Hrvatski navijači
1/26

Pokažite nam kako navijate za Hrvatsku!

>> Navijačka pjesma o hrvatskoj reprezentaciji

>> Darijo Srna u Večernjem pressingu Igora Štimca

Komentara 2

Avatar 15545
15545
17:47 07.07.2018.

nego sta bi sa onim simunicevcima kaj stalno urlicu hosstaske polkice i ctraju swastike po stadionima??? nema ih nidje jos od svibnja i razoruzavanja ba blajburgu od Austria polizei! Ili se bas tolko boje rusa? sigurno su culi price o didama i 41oj iz rusije...

DU
Deleted user
11:00 07.07.2018.

Evo danas po onoj staroj od Vardara pa do Triglava svi jedinstveni u želji da HR kao jedina učesnica s ovih prostora svlada Ruse koji su tu spletom okolnosti a napose činjenicom da su sudionici zahvaljujući domaćinstvu . A za koga bi navijao region ako ne za Hrvatsku. Volim te majko !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije