Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INCIDENT NA US OPENU

Otkriveno što je govorio Đoković dok se odlučivalo o njegovu izbacivanju

Tennis: US OPEN
Foto: Danielle Parhizkaran/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/8
07.09.2020.
u 11:06

– Moramo te izbaciti, nemamo izbora jer su sutkinju odveli u bolnicu nakon udarca

Kontroverzni australski tenisač Nick Kyrgios kao da je jedva dočekao bizarnu situaciju s Novakom Đokovićem koji je diskvalificiran s US Opena nakon što je slučajno pogodio linijsku sutkinju.

“Zamijenite mene i Jokera u ovom incidentu. Slučajno pogađanje skupljača lopte u grlo. Koliko bih godina zabrane dobio? 5, 10 ili 20 godina”, upitao je Kyrgios svoje obožavatelje na Twitteru i postavio anketu u kojoj se može glasati.

Kyrgios i Đoković nisu u dobrim odnosima, a Australac često provocira prvog igrača svijeta. Izrugivao se Đokoviću i njegovu treneru Goranu Ivaniševiću nakon što su organizirali Adria Tour i zarazili se koronom. Tada je tvrdio da je to "neodgovorno i glupo".

A u međuvremenu se pojavila snimka i sastanka Đokovića s čelnicima turnira koji su odlučivali o kazni. Rekli su mu da je diskvalificiran.

– Ali prije samo minutu rekli ste mi nešto drugo?! – čudio se Đoković.

– Moramo te izbaciti, nemamo izbora jer su sutkinju odveli u bolnicu nakon udarca – glasio je odgovor.

– Ona ne mora u bolnicu zbog ovoga! Što vi birate u ovoj situaciji? Moju karijeru, Grand Slam, središnji teren... – rekao je im je Đoković, ali mu nije bilo pomoći.

Germania ponudu pogledaj ovdje.

Ključne riječi

Komentara 14

JB
JOKI_BROKI
11:39 07.09.2020.

Dogodi se to srbima, cak nenamjerno imaju vaterpolistu vise u bazenu.

SU
Superhero
12:28 07.09.2020.

Djokovic je napravio glupost koja se svakome moze desiti ali njemu NIJE smjela jer bi trebao biti primjer ostalima.. ocito nije je naravno udario i to se vidi.. da se je ovo desilo nekom drugom tenisacu koji nije iz Srbije eventualno Bosne bilo bi ukupno 10 komentara ali posto je Srbin sad ce biti 100 komentara dnevno... ono tipicno baklanski, 'raduj se kad susjednu crkne krava'

MI
Mislav28
11:21 07.09.2020.

bolje mu je ovako ionako bi izgubio

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije