Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iz Brage u HNL

Pojačanje Bišćanu: U Rijeku dolazi Robert Murić

Robert Murić
Foto: Vedran Žganec Rogulja/PIXSELL
1/5
31.01.2019.
u 20:10

U kolovozu 2017. godine potpisao je petogodišnji ugovor s Bragom, no iz Portugala sada stižu informacije da će u nastavku sezone 2018./19. nositi dres riječkog kluba

Hrvatski doprvak Rijeka na pragu je dovođenja mladog igrača Roberta Murića (22), nekadašnjeg reprezentativca u uzrastima do 17 i do 19 godina.

U kolovozu 2017. godine potpisao je petogodišnji ugovor s Bragom, no iz Portugala sada stižu informacije da će u nastavku sezone 2018./19. nositi dres riječkog kluba.

>> Pogledajte video: Siječanj – mjesec velikih transfera: Vatreni na meti triju velikana

Murić je izazvao pažnju javnosti 2014. godine kad se kao mlada nada Dinama razišao s maksimirskim klubom i u dobi od 17 godina prešao u redove Ajaxa koji ga je gurnuo u svoj razvojni program.

Za Jong Ajax odigrao je 48 utakmica, a sezonu 2016./17. proveo je na posudbi u Pescari. Mladi napadač povratkom u drugu najjaču momčad HNL-a posljednjih godina vratio bi se i u fokus hrvatske javnosti.

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar mladen valentić
mladen valentić
20:37 31.01.2019.

Mali Olmo je izjavio da mu je drago što je napustio barceloninu školu i došao u Dinamo, jer je Dinamo dobar klub za razvoj mladih igrača jer ima dobru školu nogometa. Sada kad ga traže mnogi Europski klubovi, i dalje stoji čvrsto na zemlji i govori da se ne zamara s transferima, da mu se ne žuri otići, a neki naši mladići su pomislili da su igračine i da odlaze u inozemstvo, valjda misleći da će ovako neizgrađeni, postati igrači poput Modrića i da će biti nositelji igre. To ti je kad igrač, kao i njegovi roditelji misle da si bolji nego što jesi!

ST
stefj
20:23 31.01.2019.

Velika karijera... Nakon raskida ugovora i bijega od Mamića nestao sa scene i sada pokušava oživiti karijeru u RIjeci. Toliko o umišljenim klincima i njihovim pametnim roditeljima...

DU
Deleted user
21:32 31.01.2019.

Ponovo potvrda da je Mamić u pravu. Voljeli ga ili ne.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije