Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSVJEŽENJE U SOČIJU

'Stranci dalje od našeg piva' - Hladnjak se otvara samo kanadskom putovnicom!

hladnjak
Foto: Twitter
11.02.2014.
u 07:40

Proizvođač piva Molson Coors u Kanadsku kuću postavio je veliki hladnjak koji se može otvoriti isključivo kanadskom putovnicom.

Mnoge reprezentacije na Zimskim olimpijskim igrama u Sočiju imaju mjesta na kojima njihovi predstavnici mogu nešto besplatno pojesti ili popiti, no najviše pozornosti privuklo je ono što imaju Kanađani u svojoj kući u Olimpijskom selu.

Naime, kanadski proizvođač piva Molson Coors koji duže vrijeme uspješno surađuje s njihovim olimpijskim odborom u Kanadsku je kuću postavio veliki hladnjak s pivom koji se može otvoriti isključivo kanadskom putovnicom, piše USA Today.

– Znali smo da će naš hladnjak privući pozornost u Sočiju, a Olimpijski odbor pozvao nas je da damo svoj udio u gostoprimstvu u Kanadskoj kući – kazao je Forest Kenney, glasnogovornik Molson Coorsa.

Tvrtka je spomenuti hladnjak, čija se vrata otvaraju nakon što skenira kanadsku putovnicu, predstavila prošle godine u reklami, a u Sočiju je prvi put stavljen u uporabu.

>>FOTO Pehist ili? Američki olimpijac opet zaglavio u Sočiju!

Komentara 4

Avatar crusado
crusado
09:06 11.02.2014.

Bode, hvala za informaciju. Inače, osobno preferiram stomakliju i travaricu.

Avatar ludi kekec
ludi kekec
09:50 11.02.2014.

stvarno besmisleno - pa tko okolo hoda sa pasošem u džepu???

BO
bode
08:40 11.02.2014.

Ovo je najlošija kanadska piva. Njihova Ale piva su ok, ostala je najbolje zaboravit. Ni jedna Hrvatska piva nije tako loša kao ova Molson. Bljak

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije