Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kuća s pogledom na more

Pogledajte u kakvom luksuznom domu živi Ivan Rakitić s obitelji

Kuća Ivana Rakitića
Foto: Diario Gol/Reuters/Pixsell
1/4
18.12.2019.
u 12:35

Barcelonin igrač Ivan Rakitić ima kuću u predgrađu Barcelone Gavi Mar, 20-ak kilometara jugozapadno od Nou Camp

Realova zvijezda Luka Modrić je kupio vilu u madridskoj prestižnoj četvrti La Moraleja. Španjolski mediji pišu kako kuća hrvatskog kapetana košta 12 milijuna eura.

I dok Luka uživa u svom novom domu, Barcelonin igrač Ivan Rakitić ima kuću u predgrađu Barcelone Gavi Mar, 20-ak kilometara jugozapadno od Nou Camp.

>> Pogledajte galeriju: zavirite u dom Ivana Rakitića

Kuća Ivana Rakitića
1/7

Hrvatski reprezentativac sa suprugom Raquel te kćerima Altheom i Adarom živi u kući vrijednoj 2,3 milijuna eura, piše Diario Gol. U svoj dom, koji se nalazi uz dugu pješčanu plažu, uselio se 2016. godine.

U toj kući je prije živio njegov suigrač Luis Suárez koji se preselio u susjednu četvrt Castelldefels, bliže Lionelu Messiju. Rakitićev dom nalazi se u nizu od pet kuća, ima bazen i vrt s ukupno 360 kvadratnih metara prostora.

Kuća je na tri etaže povezanih dizalom. Ima pet soba, terasu s pogledom na more, dvorište, podrum i tri parkirališna mjesta. Mjesečni najam kuće iznosi 12.000 eura.

- U Gavi Mar sam pronašao mir kao u najromantičnijim filmovima. Žena, djeca i dva psa. Kad nisam na treninzima, utakmicama ili putovanjima, stalno sam s njima. Zajedno se igramo, šetamo, često idemo u zoološki vrt jer Althea obožava životinje - rekao je Ivan Rakitić u jednom intervjuu za Novi list.

>> Pogledajte i kako izgleda kuća Luke Modrića od 12 milijuna eura

Kuća Ivana Rakitića
1/14

Sa susjedima nema problema. U kući do njegove živi stariji gospodin iz Njemačke, direktor jedne automobilske kuće.

- Po cijeli dan je na poslu pa ga ne viđamo puno. Kad se vidimo, izmijenimo nekoliko rečenica na njemačkom, govori mi da bacim oko mota li se netko oko kuće kad ga nema. A s druge su strane neki Rusi. Multinacionalno druženje - istaknuo je Ivan Rakitić.

>> Pogledajte vrijednost hrvatskih reprezentativaca

Komentara 6

Avatar Udruga_obrisanih
Udruga_obrisanih
14:41 18.12.2019.

Nije bogat onaj koji puno ima, već onaj kojem malo treba

NB
nikola.boromisa11
06:46 19.12.2019.

Luksuz nikada nije bio upita kod nogometaša, upitan je samo ukus! Oni si mogu platiti i najidiotskiji luksuz pa ne vidim zašto se to potencira.Ukus je mnogima nedostupan od te silne količine novca

DE
Demokrat
21:10 18.12.2019.

Ljudi zaradili sa svojim glavama i nogama i mogu kupovati po njihovoj volji ,da su ostali u HR vec bi lopovi nasli razloga na sudu i oduzeli lovu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije