Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Green Monsters

Pogledajte tko to danas stiže u Maksimir, već su na kolodvoru napravili ludnicu

Navijači Ferencvarosa
Foto: Screenshot
06.08.2019.
u 15:09

Plan je mađarske navijače odmah prepratiti na Maksimir.

Oko 1500 navijača Ferencvarosa krenulo je u utorak prijepodne prema Zagrebu na prvu utakmicu trećeg kvalifikacijskog kola za Ligu  prvaka protiv Dinama.

Početak njihova putovanja ispratio je i jedan od najvećih tamošnjih portala, a kadrovi otkrivaju da su mađarski navijači priredili veliku bakljadu već na kolodvoru.

Hrvatska policija zasigurno ima informacije da su u pitanju prilično žestoki momci, a na navijačkoj sceni su poznati pod imenom Green Monsters (Zelena čudovišta).

Očekuje se da će u Zagreb doći oko 18:30 sati, međutim, vjerojatno neće vidjeti puno od glavnog hrvatskoga grada. Naime, plan je odmah mađarske navijače prepratiti na Maksimir, odnosno na južnu tribinu odakle će pratiti utakmicu.

Na Dinamovu stadionu bit će sigurno oko 15 tisuća gledatelja, toliko je ulaznica prodano, no vjerojatno će ta brojka do početka ogleda narasti.

 

Ključne riječi

Komentara 16

PE
PetiElement
15:46 06.08.2019.

U ovakvim situacijama, više se bojim "neprijatelja" ubačenih u domaće redove.. koji "po zadatku" isprovociraju frku.. ne bi li se Zagreb, Dinamo i njegovi navijači diskreditirali.. Ako mislite da toga nema, u velikoj ste zabludi..

Avatar heyhay
heyhay
15:37 06.08.2019.

Bandu odmah poslat na stadion da ne razbijaju po gradu i tako ih poslije poslat na vlak nazad.

Avatar Čobanković ( mlađi )
Čobanković ( mlađi )
16:57 06.08.2019.

Ako budu radili štetu i razbijali uslijediti će im rigorozna novćana kazna od 100kuna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije