Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROPUŠTA SP

Pogledajte stravičnu ozljedu veznjaka Meksika

Luis Montes
Foto: Printscreen Youtube
01.06.2014.
u 09:26

Veznjak meksičkog Leona je zabio gol, no u 41. minuti se sudario sa Segundom Castillom i teško nastradao zbog čega će propustiti Svjetsko prvenstvo.

Reprezentacija Meksika u Teksasu je s 3:1 svladala Ekvador, ali neće po dobrom pamtiti tu prijateljsku utakmicu. Meksikanci su ostali bez Luisa Montesa koji je slomio nogu.

Veznjak meksičkog Leona je zabio gol, no u 35. minuti se sudario sa Segundom Castillom i teško nastradao zbog čega će propustiti Svjetsko prvenstvo. Drugi gol za Meksiko postigao je Fabian, dok je treći autogol Ekvadorovog vratara Banguere.

Podsjetimo, Meksiko je na SP-u u skupini s Hrvatskom, a s vatrenima će igrati u trećem kolu u Recifeu.

Talijani ostali bez Montoliva

Svjetsko prvenstvo propustit će i talijanski reprezentativac Riccardo Montolivo koji je slomio nogu u prijateljskog utakmici s Irskom.

>> Perišić najveći dobitak, Vrsaljko može i lijevo, a Dudu nije u Kovačevim planovima

Komentara 5

PL
@ploto@
09:59 01.06.2014.

Istina.U usporenoj snimci se točno vidi da je nastradali veznjak išao na nogu protivnika I sad je platio najskuplju cijenu za jednog vrhunskog nogometaša.

LE
leo14082009
09:41 01.06.2014.

sam je kriv za lom..startao na protivnika a ne na loptu...

Avatar Glina74
Glina74
10:53 01.06.2014.

Halo Paviću kako jeli u 41 ili 3 5minuti kako vidim ne znaš ni pravilno ni prepisati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije