Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kakva reklama

Đoković objavio sjajan video sa zadarske plaže. Ovaj put to radi uz more!

Novak Đoković
Foto: Marko Dimić/PIXSELL
1/3
17.06.2020.
u 21:41

Ovaj turnir poslat će divnu, snažnu i pozitivnu poruku cijelom svijetu, jer će Zadar ovih dana biti sportski centar svijeta - rekao je Đoković

Prvi tenisač svijeta Novak Đoković stigao je u utorak u Zadar. Na stadionu u Višnjiku u petak počinje Adria Tour, a srpski igrač oduševljen je Hrvatskom.

- Jedva čekam izaći na teren. Ovaj turnir poslat će divnu, snažnu i pozitivnu poruku cijelom svijetu, jer će Zadar ovih dana biti sportski centar svijeta - rekao je Đoković.

Novak se žestoko priprema za turnir, pa je tako danas  trenira na jednoj zadarskoj plaži. Ovaj put trenirao je uz more, a na svom Facebooku objavio je i video:

'Teretana majke prirode', napisao je Novak Đoković.

Ta je objava u dva sata imala više od 158 tisuća pregleda!

>>> Pogledajte veliko finale turnira 'Gem Set Hrvatska' na Šalati 

Ključne riječi

Komentara 3

VL
vladek
12:27 18.06.2020.

malo se zna,da je njegova teta Slovenka

AE
Aedes2017
22:59 17.06.2020.

Bože dragi...sve prazno! Hvala velikom Đoletu !!!

Avatar Ležeći Policajac
Ležeći Policajac
19:36 18.06.2020.

A gdje mu je maska?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije