Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KATASTROFA NA TERENU

Pogledajte snimku zbog koje bi Srbija mogla biti drastično kažnjena!

Albanija
Foto: Reuters/PIXSELL
1/13
15.10.2014.
u 13:45

Na travnjaku je viđen i Ivan Bogdanov, jedan od vođa Delija, više puta zatvarani huligan i kolovođa nereda u Genovi 2010. godine.

Delegat utakmice Srbije i Albanije, Nizozemac Harry Been, predao je izvješće o utakmici Uefi. Na krovnoj je europskoj nogometnoj organizaciji da prosudi tko snosi koliku odgovornost te odredi kaznu. A svakako će im u tome pomoći snimka koja se pojavila i jasno prikazuje svu brutalnost događaja na tribinama i samom travnjaku.

Naime, tamo se našao i izvjesni Ivan Bogdanov, kolovođa nereda u Genovi, više puta zatvarani huligan, koji očito ima protekcije viših instanci jer je konstantno u prvim redovima svakog incidenta Crvene zvezde i Srbije. Tako je i ovaj put baš on završio na travnjaku i policija ga je mirno promatrala, kao da nije samo vođa Delijama već i njima.

Uz njega su na travnjaku završili i drugi željni albanske krvi i huliganske slave pa ne čudi da su četiri nogometaša ozlijeđena. Sreća za Albance, nesreća za Srbe, ova video-snimka sve prikazuje i sigurno će biti jedan od ključnih dokaza prilikom određivanja kazne. Vjerojatno drastične za Srbiju.

>>Objavili snimku kako su zastavu sa kartom 'Velike Albanije' unijeli u Srbiju

>>Otkrivamo što je točno bilo na zastavi koja je izazvala kaos na stadionu Partizana

>> Nisam mogao ništa osim prekinuti utakmicu, a UEFA će odlučiti tko je kriv

>> Prekinuta utakmica Srbije i Albanije zbog tučnjave igrača, pogledajte provokaciju gostiju!

>> Ozlijedili su nam četiri igrača, strašno je što se dogodilo u Beogradu

Komentara 222

SI
signum88
13:54 15.10.2014.

MALA LETJELICA Letjelica jedna mala, dobro nas je nasmijala. Beogradom nadletjela, i zastavu pronijela. Srbima baš i nije do šale, pa skočiše k'o bud'ale. Pa igrače još tu da biju, 3:0 je to za Albaniju. Albanci su mudri ljudi, znajuri ljudi, znaju kako maj'mun da poludi. Jedna zastava u jednom danu, i oni skaču k'o za bananu.

LU
lukabulic
13:49 15.10.2014.

vijeruj svojim očima ja sam u svojih 68 godina nagledao se srpski ngadosti pogotovo nodf hrvatske neovisnosti da nebi ih pokrenuo i izbrisao ni jedan šleper i dan danas gledam i nikad kraja vašem načinu i shvaćanju istine-

Avatar ban_Subic
ban_Subic
14:17 15.10.2014.

I jos najbolje od svega albanski igrac uzeo zastavu Servu iz ruku ,a ovi mu nista nisu mogli pokusali mu je uzeti,ali im nije dao. Totalna dominacija Albanaca nad Servima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije