Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nepregledni zavoj

Pogledajte snimku izlijetanja Drage Gabrića

pjer02
24.05.2011.
u 09:58

Naš je nogometni reprezentativac prešao iz lijevog u desni trak, probio ogradu i pao na kameno-zemljani nasip osam metara ispod razine kolnika, te sletio na krov



Od novih informacija mogu vam reći da je istragom utvrđeno kako vozač najvjerojatnije nije prilagodio brzinu vremenskim uvjetima i stanju ceste uslijed čega je na izlasku iz nepreglednog desnog zavoja ušao u lijevi te na kiši izgubio kontrolu nad autom", rekli su o prometnoj nesreći Drage Gabrića jutros iz PU Splitske.

"Potom je prešao iz lijeve trake u desnu pa zatim u preko zaustavnog traka kroz ogradu, spustivši se na kameno-zemljani nasip osam metara ispod razine kolnika. Vozilo se također u padu prevrnulo te je sletjelo na krov", dodali su.

"Na koncu treba dodati kako još nije ustanovljeno jesu li sudionici nesreće bili vezani. Što se tiče alkotestiranja, kod Ante Đuzela nije utvrđena prisutnost alkohola, dok rezultati nalaza Drage Gabrića, čiji su uzorci uzeti u bolnici, još nisu poznati i čeka se priopćenje KBC Firule"

Na snimci se izlijetanje vidi iza 20. sekunde videa u gornjem lijevom kutu.

Ključne riječi

Komentara 15

Avatar morski covik 3
morski covik 3
22:54 24.05.2011.

Ne v idi se ni kjurca...

LI
Lisnjak
11:54 24.05.2011.

Prilagodjavanje brzine?. Oni koji to misle, ne kupuju teski BMW.

TZ
tigar-zg
15:13 24.05.2011.

pa jeli vi sebe čujete , mladi čovjek se bori za život a vi ga pljujete zato što ima dobro auto. vi ste stoka kako vas nije sramota

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije