Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TIJEKOM PROSVJEDA

Pogledajte sjajne kadrove splitske rive iz zraka

Riva
Foto: Printscreen Youtube
1/5
29.11.2014.
u 18:55

Bilo je puno transparenata protiv HNS-a, često se čulo “HNS, mafijo, gotovo je, gotovo”. Na stotine dimnih baklji, čak je i dron, po uzoru na navijače Albanije, doletio iznad rive i donio Hajdukovu zastavu.

Koliko puta je splitska riva ispisala povijest... Tako je bilo i ovaj put. Deseci tisuća, prema nekim procjenama bilo je gotovo pedeset tisuća ljudi, slijevali su se na rivu na prosvjedni skup protiv Hrvatskog nogometnog saveza i odnosa prema Hajduku. Staro, mlado, navijači, nenavijači...

Bilo je puno transparenata protiv HNS-a, često se čulo “HNS, mafijo, gotovo je, gotovo”. Na stotine dimnih baklji, čak je i dron, po uzoru na navijače Albanije, doletio iznad rive i donio Hajdukovu zastavu.

Sve događaje na rivi snimila je kamera iz zraka. Pogledajte spektakularne kadrove koje je uhvatio Duje Marin.

>> 'Tražimo ostavku vodstva HNS-a, ako treba doći ćemo u Zagreb'

Komentara 21

L0
luena 01
19:47 29.11.2014.

<Ne znam sta je tu sjajno.. ?

Avatar titanov sin 2
titanov sin 2
20:01 29.11.2014.

Sjajne kadrove , ma nema što , kao u Milano . Skidam kapu svim huliganima ovog svijeta , ako vas mrze navratite u Hrvatsku ovdje su takvi narodni heroji , hahaha

MA
maspok
20:05 29.11.2014.

Stvarno prekrasno! Treba hitno promjeniti zakon i omogućiti hajdukovim navijačima bacanje petardi, bengalki, topovskih udara i pokoju kragujevku, na svim stadionima Europe, a i šire !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije