Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMAJU MILOSTI

Pogledajte reakcije stranih medija na poraz Dinama: 'Milan razbio Hrvate, Šutalo naivan, Čačić bezopasan'

Foto: PIXSELL/Screenshot
1/93
14.09.2022.
u 21:39

Dok talijanski mediji redom u naslovima ističu prve bodove Milana u Ligi prvaka, mediji u regiji su nemilosrdni.

Nogometaši Milana svladali su pred svojim navijačima Dinamo 3:1 (1:0) u susretu 2. kola skupine E Lige prvaka čime je talijanski prvak zasjeo na prvo mjesto ljestvice.

Nije dugo trebalo čekati reakcije medija, ponajprije iz regije.

Dok talijanski mediji redom u naslovima ističu prve bodove Milana u Ligi prvaka, mediji u regiji su nemilosrdni, tako Informer piše:

"LEKCIJA ZA DINAMO NA SAN SIRU! Milan RAZBIO Hrvate i došao do POBEDE u Ligi šampiona!!"

Kurir hvali Oršića:

14.09.2022., stadion San Siro, Milano - UEFA Liga prvaka, 2. kolo, skupina E, AC Milan - GNK Dinamo. Mislav Orsic Photo: Marko Lukunic/PIXSELL
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

"DINAMO BEZ SNAGE ZA NOVU SENZACIJU: Prelep gol Oršića nedovoljan za Milan!"

"Milan spriječio snove Dinama o novoj senzaciji u Ligi prvaka, vratio se Krunić", piše Klix.ba.

Talijani ipak mirnije izvještavaju.

"Milan-Dinamo Zagreb 3-1: golovi Girouda, Saelemaekersa i Pobege za Rossonere, Oršić isto zabio gol"

Gazzetta dello Sport:

14.09.2022., stadion San Siro, Milano - UEFA Liga prvaka, 2. kolo, skupina E, AC Milan - GNK Dinamo. Photo: Marko Lukunic/PIXSELL
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

"Milan se u prvom poluvremenu mučio i stalno tražio gol. Do njega je došao zahvaljujući naivnosti Šutala, koji je srušio Leaa i tako omogućio penal. U drugom dijelu Oršić je vratio Dinamo u igru, ali bila je to samo varka za Hrvate da mogu nešto više od poraza."

Corriere dello Sport: Veteran Čačić je samo par minuta prijetio Milanu

Tuttosport: Dinamo je pokušavao na kontre, ali je bio bezopasan

Uz ovu pobjedu Milan je preuzeo prvo mjesto na ljestvici s četiri boda. Dinamo ima tri, a uz utakmicu manje RB Salzburg je treći s jednim bodom, dok je Chelsea na nuli.

14.09.2022., stadion San Siro, Milano - UEFA Liga prvaka, 2. kolo, skupina E, AC Milan - GNK Dinamo. Stefan Ristovski, Jesus Gil Manzano Photo: Marko Lukunic/PIXSELL
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

U idućem trećem kolu Dinamo će gostovati kod RB Salzburga 5. listopada (18.45 sati), a istog dana Milan u 21 sat gostuje na Stamford Bridgeu kod Chelseaja.

>> Pogledajte sjajnu atmosferu na ulicama Milana uoči utakmice

 
Ključne riječi

Komentara 28

Avatar Tombstone
Tombstone
21:01 14.09.2022.

Pa dajte napisete reakcije iz nase regije. Sto vele Talijani, Austrijanci, Madjari ... Zakaj pisete kaj vele iz regije koja s nama nema veze?

KO
konzerva
21:05 14.09.2022.

eto sto pisu kvazi hr mediji haha

Avatar antikomunist6
antikomunist6
21:14 14.09.2022.

Kulturno i civilizacijska spadam u srednju Europu pa me vise zanimalo sto ti mediji pisu. Pisu da je Milan pobjedio Dinamo s 3:1, izvjestaji su mirni, stalozeni, bez politizacije i bez strasti. To je iz "regije" kojoj ja pripadam.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije