Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEVIĐENA LAKOĆA

Pogledajte otkud je genijalni Paul Pogba uspio zabiti gol

Paul Pogba
22.12.2014.
u 10:13

Postavio je loptu iza gol linije i na daljini koja otprilike odgovara onoj s koje se izvode korneri zabio pogodak

Paul Labile Pogba je Juventusova uzdanica, nogometaš kojeg su doveli u klub potpuno besplatano, a na njemu bi mogli zaraditi oko 60 milijuna eura! Kako i ne bi kad ima nevjerojatne nogometne sposobnosti.

Dokazao je djelić njih na treningu uoči utakmice protiv Napolija u talijanskom Superkupu. Postavio je loptu iza gol linije i na daljini koja otprilike odgovara onoj s koje se izvode korneri zabio pogodak.

Naravno, da bi lopta iz te pozicije ušla u gol potrebna je nevjerojatna rotacija, a Pogba je to izveo neviđenom lakoćom, što jasno pokazuje da mu takve nogometne akrobacije nisu nikakav problem.

Teško da će tako nešto pomoći protiv Napolija, ali tko zna, možda baš takva rotacija bude potrebna kod nekog završnog pasa...

>> Pogba: Želim postati najbolji nogometaš svijeta

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar poljicanin
poljicanin
16:42 22.12.2014.

Izgleda da autor teksta nikada nije igrao nogomet,mislim da je jednako "genijalan" kao ovaj Pogba.Ako treba,lako ću naći stotine mališana koji ovo jednako dobro mogu izvesti.Ovo je za smijanje,pogotovo ono "nevjerojatna rotacija"...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije