Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opet se bacio u trošak

Pogledajte novu vilu Floyda Mayweathera vrijednu deset milijuna dolara

Floyd Mayweather
Foto: Instagram
1/6
26.10.2018.
u 09:44

Dođe li doista do borbe između Mayweathera i Nurmagomedova, slavni će boksač brzo vratiti uložen novac.

Floyd Mayweather Jr. možda trenutačno nije aktivne ruke u ringu, ali je zato široke kada su u pitanju nekretnine. Tek godinu dana nakon što se počastio vilom na Beverly Hillsu vrijednom čak 25 milijuna dolara, boksač je kupio nešto skromniji "kućerak" u Las Vegasu.

Predivno je zdanje platio desetak milijuna dolara, pa se odmah njime pohvalio na Instagramu uz status u kojemu je napomenuo kako se osjeća blagoslovljenim.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My new home, I’m truly blessed.

Objavu dijeli Floyd Mayweather (@floydmayweather)

U novoj će vili Mayweather moći ugostiti širko društvo budući da ima čak 11 spavaćih soba, 14 kupaonica i podzemnu garažu za 20 automobila, a s obzirom da uključuje i vlastiti vinograd uz nazaobilazni vinski podrum, zasigurno će se naći nešto i za popiti.

Doduše, Mayweather će s alkoholom narednih mjeseci morati umjereno, pogotovo ako doista misli ući u ring s UFC borcem Habibom Nurmagomedovom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My new home, I’m truly blessed.

Objavu dijeli Floyd Mayweather (@floydmayweather)

O toj se borbi već naveliko nagađa u medijima diljem svijeta, a zadnjih se dana spominje mogućnost kako će do nje doći na moskovskom stadionu Lužnjiki ispred sto tisuća gledatelja.

Komentara 4

Avatar links
links
11:00 26.10.2018.

bolesno, ruganje zdravom razumu... takve novce davati jednom boksaču je sramotno kao i njegovo hvalisanje i naslikavanje, bolestan svijet

Avatar Sokol
Sokol
11:00 26.10.2018.

Jadan li mu je život kada on nemože normalno prošetati ulicama, jer se ruga svima koji nemaju ovoliko novaca kao on

Avatar poljicanin
poljicanin
10:04 26.10.2018.

"Borba" između Mayweathera i Nurmagomedova nikako ne može biti zanimljiva.Ako je disciplina boks,Nurmagomedov nema nikakve šanse,s druge strane u borbi po pravilima UFC-a Dagestanac bi ga udavio kao zeca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije