Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SAMO 14 SEKUNDI

Pogledajte najbrži pogodak u povijesti Azijskog kupa

Al Hajeri
Foto: Youtube/Screenshot
1/2
15.01.2015.
u 12:50

Al Hajeriju je uspjelo slomiti Bahrein već nakon 14 sekundi.

Ujedinjeni Arapski Emirati su nakon slavlja nad Katarom u prvom kolu (4:1), svladali i Bahrein (2:1). Ali ono što je iz drugog susreta bitno jest najbrži pogodak u povijesti Azijskog kupa.

Al Hajeriju je uspjelo slomiti Bahrein već nakon 14 sekundi, a za sve je kriva teška pogreška protivničke momčadi. No to nije bilo dovoljno za pobjedu jer je u 26. minuti Okwunwanne zabio za 1:1.

Sreću i prolaz u četvrtfinale natjecanja donio im je ponovno Bahrein pogreškom, Husain je zatresao svoju mrežu u 73. minuti.

>> Ovo su najbrži golovi u povijesti svjetskih prvenstava

Ključne riječi

Komentara 1

TH
thewasp
04:12 01.02.2015.

Juric je u produzetku napravio cudo sto je dovelo do pobjede gold and green momcadi! I ostala trojica Hrvata su igrali fantasticno, Mate Spiranovic je bio pola obrane Aussies!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije