Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zabio glavom

Pogledajte Mandžukićev gol Badeljevom HSV-u!

Mario Mandžukić
Foto: DPA/PIXSELL
1/2
14.12.2013.
u 16:25

Rafinha je u 42. minuti poslao jednu svijeću u kazneni prostor gostiju, a Mandžo je glavom loptu proslijedio u mrežu.

Bayern u 16. kolu Bundeslige kod kuće svladao HSV s 3:1, a strijelac prvog pogotka bio je Mario Mandžukić.

Rafinha je u 42. minuti poslao jednu svijeću u kazneni prostor gostiju, a Mandžo je glavom loptu proslijedio u mrežu. Bio mu je to 10. pogodak ove sezone u prvenstvu.

Za 2:0 zabio je Götze u sedmoj minuti drugog poluvremena, da bi Lasogga tri minute prije kraja smanjio vodstvo Bavaraca. Konačni rezultat postavio je Shaqiri u sudačkoj nadoknadi.

Mandžukić je odigrao svih 90 minuta, kao i Milan Badelj na drugoj strani.

Borussia nije uspjela slaviti na gostovanju kod Hoffenheima, no Dortmunđani na kraju mogu biti zadovoljni bodom (2:2). Domaćini su golovima Schipplocka i Vollanda vodili 2:0 nakon čega su Aubameyang i Piszczek osigurali remi.

Augsburg je s 4:1 svladao Braunschweig, Hannover i Nürnberg odigrali su 3:3, a u susretu Mainza i Borussije Mönchengladbach nije bilo pogodaka.

Komentara 3

L0
luena 01
16:41 14.12.2013.

Ozbiljno se pitam zasto je Mandzukic zavrsio tek na 51 mjestu najboljih napadaca... Nema utakmice na kojoj on ne postigne gol ili da asistira... Eh sto ti je Uefa,male zapostavljaju a druge guraju... ne daj se Mario... za mene si najbolji...

Avatar razocarani
razocarani
19:11 14.12.2013.

Mandzo polako ali sigurno iz prikrajka postaje ono sto je oduvijek u njemu klecalo i sad na najbolji moguci nacin to prezentira....nadam se da se nece psihicki pokolebati i da ce ostati cvrsto na tlu hodati....bravo majstore.......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije