Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POBJEDA ARSENALA

Pogledajte majstoriju Girouda koja konkurira za gol godine!

Giroud
Foto: Reuters
1/7
01.01.2017.
u 18:50

Giroud je majstoriju izveo u 17. minuti utakmice. Sanchez je ubacio, a Francuz petom sjajno pogodio i upisao svoj peti gol ove sezone.

Nova godina tek je počela, a već imamo konkurenta za gol godine. Napadač Arsenala Olivier Giroud zabio je sjajan pogodak u pobjedi nad Crystal Palaceom (2:0) u 19. kolu Premierlige.

Giroud je majstoriju izveo u 17. minuti utakmice. Sanchez je ubacio, a Francuz petom sjajno pogodio i upisao svoj peti gol ove sezone.

Konačni rezultat postavio je Iwobi u 56. minuti.

>> Lovrenova emotivna poruka: Bila je ovo za mene teška godina...

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Komentara 2

NE
Nemanadimak
21:24 01.01.2017.

uuuu bas ga je pogodio :) svaka čast :) novogodisnji poklon svim navijačima Arsenala :)

DU
Deleted user
21:33 01.01.2017.

Dao bi mu 50 puta da proba isto-ne bi uspio. toliko o vjestini i znanju. kada imas srece i krumpiri postaju grumeni zlata

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije