Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tko je kome ukrao?

Pogledajte koji klubovi iz različitih dijelova svijeta imaju gotovo identične dresove

Soccer - UEFA Champions League - Qualifying - Play Off - Second Leg - Celtic v Maribor - Celtic ParkMaribor's Tavares celebrates his goal during the UEFA Champions League Qualifying Play Off, second leg match at Celtic Park, Glasgow.Jeff Holmes Photo: Pre
PA/Pixsell
02.04.2015.
u 19:42

Nije čudno što momčad Fiorentine zovemo viole. Nose ljubičaste dresove, a ta boja baš i nije toliko uobičajena u nogometu.

Klubovi iz različitih dijelova svijeta igraju u sličnim, gotovo identičnim dresovima. Goal.com je izvadio o kome je riječ, a vi procijenite tko je koga kopirao... 

Portugalski div Porto igra u dresovima s plavo-bijelim vertikalnim prugama. Ta je kombinacija dosta česta u svijetu nogometa. Tako primjerice Hertha Berlin igra u gotovo jednakim dresovima kao Porto, a ove sezone imaju gotovo identičnu širinu i razmještaj pruga.

Nije čudno što momčad Fiorentine zovemo viole. Nose ljubičaste dresove, a ta boja baš i nije toliko uobičajena u nogometu. Poput društva iz Firenze, tu je boju odabrao i novi član MLS-a Orlando City, za koji nastupa Brazilac Kaka, a tu je negdje i slovenski Maribor.

Koji su ostali klubovi koji imaju identične dresove možete pogledati OVDJE!

>>Hajdukov Azer otkrio čime ih je osvojio Robert Prosinečki!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije