Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VIDEO

Pogledajte kako su tribine dočekale Tudora i zviždale mu, kasnije se dogodio preokret

Ligue 1 - Olympique de Marseille v Reims
ERIC GAILLARD/REUTERS
08.08.2022.
u 08:28

Navijači Marseillea dočekali su na nož hrvatskog trenera, ali situacija se naglo promijenila poslije utakmice i tri boda

Marseille je furiozno krenuo u početak sezone francuskog Ligue 1 i rastavio Reims na proste faktore, slavili su Payet i društvo s visokih 4:0.

Sve do početka ogleda nije se znalo kako će momčad igrati jer su mediji izlazili s informacijama kako je Tudor u sukobu s nekoliko zvijezda: Amavijem, Gersonom i Guendouzijem. Ipak, Tavares, dva puta Suarez te autogol gostiju donijeli su veliku radost navijačima koji su prilikom predstavljanja glasno izviždali i vrijeđali našeg trenera.

 

 

Ipak, nekih dva sata kasnije više od 60 tisuća navijača na Velodromeu je promijenilo mišljenje i oduševljeno klicalo Hrvatu i njegovim igračima.

Tudor je pokazao kako njegova metode djeluju. Ako se žele približiti PSG-u, morat će ga se slušati. Inače, zaradio je i prvi žuti karton 20-tak minuta prije kraja, cijeli susret je bio kao i obično – energičan.

>> Cristiano Ronaldo ubrizgava botoks u penis, otkriveno zašto

Ključne riječi

Komentara 2

PA
pappmisi
16:57 08.08.2022.

Cacic igrao nereseno pa ga teraju kakve dve utakmice da izgubi !!!

MA
Matematika2
09:45 08.08.2022.

Kad izgubi dvije utakmice za redom odmah ce ga otjerati.Takva je publika zeli sve i to odmah

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije