Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatska – Turska

Pogledajte kako je navijač ušao u teren i proslavio gol s Modrićem

navijač
Foto: Reuters
1/26
12.06.2016.
u 15:00

Hrvatska je pobijedila Tursku 1:0. Gol je zabio Luka Modrić

Počela je utakmica između Hrvatske i Turske na Europskom prvenstvu u Francuskoj. Navijači su popunili tribine pariškog Parka prinčeva. Prema procjenama, turskih bi navijača ipak na stadionu trebalo biti više nego naših.

U ranim poslijepodnevnim satima na pariškim ulicama bila je prava nogometna fešta. Turski i hrvatski navijači pjevali su i veselili se zajedno, a pridružili su im se i Irci. Sve je prošlo bez incidenata, što je, nažalost, prava rijetkost zadnjih dana. Kakva je atmosfera bila uoči važne utakmice, možete pogledati u fotogaleriji i u videu

 

15:05, pjesma se ori Parkom prinčeva. Tko je glasniji, prosudite sami.


Croatia and Ireland fans singing together in Paris by MrBlackHoleMoon

Komentara 57

DU
Deleted user
15:04 12.06.2016.

Baš je lijepo vidjeti dvije ekipe zajedno da pjevaju unatoč razlikama, za razliku od Francura i Engleza. Kojim se neki u Hrvatskoj klanjaju kao nekom božanstvu.

PE
PEACEMAKER2
17:22 12.06.2016.

Svaka cast! Absolutno zasluzeno!!! Pozdrav iz Srbije

Avatar pendreck
pendreck
15:05 12.06.2016.

Tak treba i biti, jako lijepo!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije