Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Plavi u Vukovaru

Dinamovci uoči dvoboja s Osijekom posjetili Ovčaru

Dinamovci u Vukovaru
Foto: Branimir Bradarić
1/6
21.05.2017.
u 14:14

U klupskom izaslanstvu zagrebačkih plavih bili su trener Petev, članovi njegovoga stručnoga stožera kao i neki od igrača predvođeni Antolićem, Morom, Pivarićem i Livakovićem. Na mjestu masovne grobnice na Ovčari upalili su svijeće i položili cvijeće

Nogometaši Dinama su tijekom boravka u Vukovaru, gdje su smješteni prije prvenstvene utakmice u Osijeku, posjetili i mjesto masovne grobnice na Ovčari i Spomen dom Ovčara.

U klupskom izaslanstvu zagrebačkih plavih bili su trener Petev, članovi njegovoga stručnoga stožera kao i neki od igrača predvođeni Antolićem, Morom, Pivarićem i Livakovićem. Na mjestu masovne grobnice na Ovčari upalili su svijeće i položili cvijeće. 

Komentara 3

TO
Tomi
14:16 21.05.2017.

Lijepo od vas Bravo

Avatar mama mia
mama mia
14:55 21.05.2017.

Jesu li prije svega skoknili do Međugorja da izmolie koju za pobjedu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije