Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kalelarga, kalelarga

Pogledajte kako kapetan Modrić pjeva na hercegovačkoj svadbi

Luka Modrić
screenshot/youtube
01.10.2018.
u 14:15

Luka Modrić na svadbi u Posušju. "Spavaš li mirno Tomislavu Braliću i klapo Intrade?" napisali su administratori stranice uz objavu Lukine izvedbe.

Na Facebook stranici “Imocki crnjaci” osvanuo je video s jedne svadbe u Posušju na kojem Luka Modrić pjeva poznatu pjesmu “Kalelarga” Tomislava Ivčića.

Luka Modrić na svadbi u Posušju. "Spavaš li mirno Tomislavu Braliću i klapo Intrade?" napisali su administratori stranice uz objavu Lukine izvedbe.

Luka Modrić
1/11

Iako je video navodno snimljen prije otprilike četiri godine, mnogima je zanimljivo vidjeti kapetana vatrenih i najboljega svjetskog i europskog nogometaša na hercegovačkoj svadbi.

Pogledajte video: Luka Modrić zapjevao s mladencima u Posušju

 

Ključne riječi

Komentara 51

PI
Pikador
14:42 01.10.2018.

Bravo VL ovo je majstorski prijenos opuštene atmosfere i veselja. I Luka je običan čovik a fantastičan prijatelj i patriot.

Avatar miyamoto
miyamoto
14:45 01.10.2018.

To je prekrasno. Hercegovci prave odlicne feste.

DA
dalibla
14:22 01.10.2018.

malo palite sa "hercegovačkom " svadbom...Dnevna doza budaleštine u izvedbi VL

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije