Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na treningu Atletica

Pogledajte kako Mandžukić i Godin zadirkuju Griezmanna!

Mario Mandžukić
Foto: Screenshot
1/2
14.02.2015.
u 09:42

Sve češće na društvenim mrežama pojavljuju se snimke s treninga na kojima se vidi kako u klubu vlada odlična atmosfera, a Mandžo je uvijek jedan od 'glavnih glumaca'.

Mario Mandžukić odlično se uklopio u madridski Atletico. Njegove igre iz dana u dan su sve bolje, dosad je zabio 19 golova, a osim na utakmicama, hrvatski reprezentativac briljira i u trenucima zabave na treninzima. Sve češće na društvenim mrežama pojavljuju se snimke s treninga na kojima se vidi kako u klubu vlada odlična atmosfera, a Mandžo je uvijek jedan od 'glavnih glumaca'.

Tako je bilo i u četvrtak kada se francuski reprezentativac Antoine Griezmann na treningu pojavio s novom frizurom, a Diego Godin i Mandžu su ga zadirkivali. Naravno, radilo se o šali, svi su se smijali i ispalo je jako simpatično.

Pogledajte kako je bilo na treningu...

>>Mandžo je zabio više od Coste, Lewandowskog 'uništio', a nadmašio Šukera!

>>Mandžukić: Neću biti zadovoljan ako ne zabijem 50 golova za Atletico

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije