Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BEZ DLAKE NA JEZIKU
Povratak na članak

Pogledajte kako je urugvajski predsjednik izvrijeđao čelnike Fife

Komentari 9

AN
Android
11:54 30.06.2014.

Slično je i naš ministar reagirao kad su palili HR zastavu pred njim.

VL
Avatar Trpimir
Trpimir
14:52 30.06.2014.

Mozete li zamisliti nasu lignju ili zokija da tako reagiraju u korist Hrvatske??! Niti ja!.. Njihov igrac je hej! grizaoo!! A urugvajski predsjednik ga brani, ministar sporta u Hr tuzi Simunica zbog hrvatskog i jedinog hrvatskog koji je uvijek bioo i bit ce pozdrava nakon tekme!

VL
Avatar Django
Django
12:08 30.06.2014.

E jest im Mujica odvalio, po zasluzi :-)

VL
EV
ebes vl i njegove admine
13:23 30.06.2014.

el presidente uruguayo dijo toa la verda y na ma k la verda. tonce, felicitacione mi presidente! tako i triba, uvik udrit pravo u sridu, pa nek se poslin zalu.

VL
OD
otac_domovine
08:25 01.07.2014.

Mujica je potpuno u pravu. Iako su im puna usta repekta i borbe protiv rasizma riječ je o najobičnijim fašistima i korumpiranim političarima. To naravno ne znači da Suarez nije zasluženo dobio kaznu.

VL
Avatar kontraadmiraI
kontraadmiraI
13:45 30.06.2014.

Predsjednik nije u pravu. Suarez nije psihički kako treba. Nije mu mjesto na travnjacima. Zar trebamo dočekati da nekog zubima za vrat zgrabi i da bude krvi?

VL
VU
vucko
18:50 30.06.2014.

Jedan poznati engleski sportski novinar istrazivao je kako je doslo da se proslo Svjetsko nogometno prvenstvo odrzalo u Juznoj Africi 2010 god. Pronasao je dokaze da se prodaja ulaznica vrsila preko jedne firme koja ima kioske gdje su samo kod njih mogli kupiti ulaznice za sve utakmice na tom prvenstvu. Izaslo je van da je Blater sef UEFE dobio u iznosu od nekoliko miliona provizije od te tvrtke . Isti novinar isao je presse konferenciju koju je odrzavao Blater i on je dao nalog cuvateljima reda na presse konferenciji da izbace iz sale tog novinara i nije mu dozvoljeno da Blateru postavi pitanja .Prije ovogodisnjeg prvenstva u Braziliji odredjen je slijedeci turnir najboljih u 2022 god. u Kataru .Clanovi FIFE morali su se izjasniti o tome a poznati njemacki clan FIFE je Franc Bekenbauer,koji nije zelio predati anketu i Fifa ga je kaznila sa 3 mjeseca suspenzije i zabranila mu da ove godine ne smije doci u Braziliju niti prisustovati i jednoj utakmici.Bekenbauer se ispricao da govori engleski jezik ali neki pojmovu su bili strucno ispisani i trazio je jednog poznavatelja engleskog jezika da mu prevede anketu na njemacki jezik.Konacno je Bekenbauer predao ispunjenu anketu nakon cega ja FIFA ( Blater) skinuo Bekenbauerovu suspenziju i da moze ici u Braziliju da prati utakmice prema njegovoj zelji. Pored toga Bekenbauer je izjavio da nece ici u Braziliju i ostaje u Europi.Dali u FIFI ima mafijaskih radnji i korupcije prosudite sami ili potrazite na GOOGLU daljne informacije.Veliki novac je u pitanju i za neke dobar posao.

VL
BL
Blender
17:12 30.06.2014.

Bravo!!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.