Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BEZ DLAKE NA JEZIKU

Pogledajte kako je urugvajski predsjednik izvrijeđao čelnike Fife

Jose Mujica
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
30.06.2014.
u 11:31

Urugvajski predsjednik Jose Mujica žestoko se obrušio na Fifu zbog kazne koju je dobio Luis Suarez, a između ostalog, rekao je da su fašisti i "gomila kur**** sinova".

– U Fifi sjedi gomila starih kur*** sinova! Objavi to – rekao je novinaru i potom nazvao odgovorne u Fifi fašistima.

Nakon ovoga 79-godišnjak koji vodi Urugvaj od 2010. godine više neće biti poznat samo po svojoj skromnosti već i po žestokom i konkretnom obračunu s onima za koje misli da nanose nepravdu drugima.

>> Suarezu skandirali pred kućom, Tabarez zbog kazne napustio Fifinu komisiju

Ključne riječi

Komentara 9

AN
Android
11:54 30.06.2014.

Slično je i naš ministar reagirao kad su palili HR zastavu pred njim.

Avatar Django
Django
12:08 30.06.2014.

E jest im Mujica odvalio, po zasluzi :-)

Avatar Trpimir
Trpimir
14:52 30.06.2014.

Mozete li zamisliti nasu lignju ili zokija da tako reagiraju u korist Hrvatske??! Niti ja!.. Njihov igrac je hej! grizaoo!! A urugvajski predsjednik ga brani, ministar sporta u Hr tuzi Simunica zbog hrvatskog i jedinog hrvatskog koji je uvijek bioo i bit ce pozdrava nakon tekme!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije