Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PORUKA PODRŠKE

Pogledajte kako je slavni sportaš zapjevao poznatu hrvatsku pjesmu

Marcos Baghdatis
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
29.05.2018.
u 10:59

Veza Baghdatisa i Varaždina jest, dakako, njegova supruga Karolina Šprem koju je oženio 2012. godine. Nekad osmi tenisač svijeta predao je meč u prvom kolu Roland Garrosa, no javio se iz Pariza prigodnim videom.

"Ja sem Varaždinec, Varaždinec...", zapjevao je ciparski tenisač Marcos Baghdatis u videu podrške NK Varaždinu koji protiv Istre igra dodatne kvalifikacije za ulazak u Prvu HNL.

Veza je Baghdatisa i Varaždina, dakako, njegova supruga Karolina Šprem koju je oženio 2012. godine. Nekad osmi tenisač svijeta predao je meč u prvom kolu Roland Garrosa, no javio se iz Pariza prigodnim videom.

NK Varaždin u srijedu očekuje prva od dvije ključne utakmice ove sezone i mogući povratak varaždinskog nogometa u prvu ligu nakon šest godina.

Dana 30. ožujka 2012. godine NK Varaždin ili bivši Varteks koji je godinu prije promijenio ime izbačen je iz Prve HNL zbog duga prema svojem bivšem igraču Milanu Pavličiću.

Slijedile su godine lutanja, svađa, međusobnih optuživanja, prijedloga rješavanja duga prema vjerovnicima, ali problemi su ostali. Stari je klub otišao u stečaj,  a u jesen 2016. novi NK Varaždin, kojemu je pomogla nekolicina bivših igrača, krenuo je u borbu za vrh Treće HNL istok. 

Današnji izbornik Zlatko Dalić, Branko Ivanković, Stjepan Cvek, Tomica Vrbnjak, Davor Vugrinec i još neki bivši nogometni djelatnici ili igrači nekadašnjeg Varteksa zasukali su rukave i godinu dana kasnije Varaždin je postao drugoligaš.

Iako ovogodišnja sezona nije krenula dobro, nakon petog kola smijenjen je Zoran Kastel, a na njegovo mjesto došao je dotadašnji trener kadeta Mario Kovačević. Varaždin je do kraja prvenstva došao do drugog mjesta i kvalifikacija za Prvu HNL protiv Istre.

>> Pogledajte i galeriju: Zanosna Srpkinja ima najbolju guzu u Španjolskoj i ne srami se to pokazati

Marcos Baghdatis
1/7
Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
13:48 29.05.2018.

a je ruzan haha.

Avatar Najsjajniji Hrvatski Vitez
Najsjajniji Hrvatski Vitez
11:14 29.05.2018.

Pogledajte kako je slavni sportaš zapjevao poznatu balkansku hrvatsku pjesmu i blamirao se pred europskim i kulturnim ljudima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije